مدیر گروه علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: طراحی جدید و استقرار سیستم نوین ثبت امواج مغزی در این دانشگاه با استفاده از تجهیزات روز دنیا انجام شد.

دکتر علی گرجی روز شنبه گفت: در گذشته در ثبت‌ نوار مغزی یا الکتروانسفالوگرافی (EEG ) مقادیر زیادی از امواج مغزی حذف می‌شد که در روند تشخیص صحیح بیماریهای عصبی و اندازه‌گیری آن اشکالاتی را به همراه داشت.

وی ادامه داد: با اجرای طرح مشارکتی که با مرکز شفای تهران، دانشگاه مونستر آلمان، و دانشگاه بریتیش کلمبیا کانادا اجرایی و تجهیزات آن را مستقر کردیم، خوشبختانه به این سیستم مجهز دست یافتیم و در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی مشهد با داشتن یک دستگاه مجهز به ثبت نوین اندازه‌گیری دقیق امواج مغزی از دانشگاه‌های پیشگام کشور است.

مدیر گروه علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با بهره مندی از این امکان امواج جدید مغزی به صورت کامل ثبت می‌شوند و با استفاده از مؤلفه‌های علمی و بیومارکرها برای تشخیص و درمان و پیش آگهی بیماری‌های عصبی کاربرد زیادی دارد.

گرجی افزود: امیدواریم با توسعه این امکانات گام‌های مؤثری در درمان بیماری‌های عصبی برداریم.

وی همچنین از درمان بیماران مبتلا به صرع مقاوم به درمان به عنوان یکی از محورهای مهم گروه علوم اعصاب یاد کرد که با همکاری گروه پایه و بالینی و متخصصان مرتبط در بیمارستان‌ها و گروه‌های مختلف خدمات قابل توجهی در بیمارستانهای مشهد در حیطه تشخیص و درمان به این بیماران ارائه می‌شود.

مدیر گروه علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با بررسی‌های به عمل آمده با جراحی چند مرحله‌ای و نوین ۱۷ مورد از این بیماران، حدود ۸۳ درصد درمان آنان موفقیت آمیز بوده است.

گرجی افزود: طی ۲ ماه آینده هشت بیمار دیگر جراحی می شوند و با سیر تحولی که در دانشگاه علوم پزشکی مشهد وجود دارد در آینده نزدیک در زمره قطب های درمان صرع در کشور خواهیم بود.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با دارا بودن بیش از ۹ هزار دانشجو و افزون بر ۲۵ هزار نیروی بهداشتی و درمانی، اکنون به عنوان قطب پزشکی شمال شرق کشور مطرح است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.