مدیرکل حمل و نقل عمومی شهرداری تهران گفت: از کل هزینه اخذ شده برای سرویس مدارس ۴۰ درصد سهم راننده است. 

مهدی گلشنی، مدیرکل حمل و نقل عمومی شهرداری تهران گفت: قیمت‌های غیررسمی سرویس مدارس را ما هم دیده‌ایم. در بحث کمیته حمل و نقل و ترافیک موضوعات مختلفی را دنبال کرده‌ایم که یکی از موضوعات مطروحه سرویس مدارس بود و سازمان تاکسیرانی این موضوع را بر عهده دارد.

وی افزود: برای بحث سرویس مدارس باید بستری آماده باشد که هر ساله وزارت کشور سامانه سپند را آماده می‌کند  و با آئین نامه‌هایی که وضع می‌شود شرکت‌ ها ثبت نام می‌ کنند و احراز هویت آنها توسط سازمان تاکسیرانی بررسی می‌ شود.

گلشنی ادامه داد: امسال آئین نامه جدیدی در حال تدوین بود و خیلی امیدوار نبودیم که به امسال برسد ولی ۱۴ شهریور مصوب شد و با تاخیر هم ابلاغ شد. اما در سازمان تاکسیرانی از ۱۵ شهریور ثبت نام شرکت ها را شروع کردند و مراحل احراز صلاحیت آنها صورت گرفت.

گلشنی با بیان اینکه این سرویس مدارس  برای مدارس معمولی و استثنایی  استفاده می شود،  گفت: تا چند روز آینده احراز صلاحیت رانندگان به اتمام می رسد و قراردادها در سامانه سپند بارگذاری می شود تا والدین قرارداد خود را منعقد کنند.

وی گفت: شورای اسلامی شهر تهران هر سال رقمی را مصوب می کند و قراردادهایی که مصوب می شود باید با این قیمت انجام شود و قراردادهای سرویس مدارسی که بالاتر از این رقم باشد برای ما قابل قبول نیست. کارشناسی که در شورا انجام می شود بر اساس یک فرمولی است و منطقه به منطقه متفاوت است.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران افزود: در حال بررسی تخلفات صورت گرفته در هزینه سرویس مدارس هستیم تا با آنها برخورد کنیم. مسئولیت ۱۰۰ درصدی سرویس مدارس بر عهده شهرداری نیست

مدیرکل حمل و نقل عمومی شهرداری تهران گفت: آئین نامه سرویس مدارس ۱۴ شهریور تصویب و حدود ۲۴ و ۲۵ شهریور بر روی سامانه بارگذاری شده است. با این وجود احزار هویت رانندگان را انجام دادیم. نوع قرارداد ابتدا باید در سامانه سپند بارگذاری شود و سپس مردم با رانندگان قرارداد ببندند و مقصر اینکه برخی از مردم قرارداد با رانندگان سرویس مدارس با مبالغ بالا بسته اندشهرداری نیست.

وی افزود: چند روز است که ثبت نام تمام شده و تا ۴ الی ۵ روز آینده احراز هویت رانندگان به اتمام می رسد و ۱۰ روز آینده  نوع قرارداد مشخص می شود و امکان عقد قرارداد با والدین وجود خواهد داشت. قرادادهایی که تاکنون بسته شده و با مبالغ بالا هم بوده از طرف شهرداری تهران نبوده است.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با تائید این نکته که شهرداری مقرر کرده تمام پول سرویس مدارس دانش آموزان استثنایی را بدهد، افزود: مقرر بود روز گذشته سامانه برای ثبت نام اولیای این دانش آموزان باز شود ولی نهایتا تا ۳ مهر این سامانه باز می شود ولی این رایگان بودن قطعا اجرایی می شود.

وی خاطرنشان کرد: ۴۳ میلیارد برای مدارس استثنایی توسط شهرداری تخصیص داده شده است. از کل هزینه سرویس مدارس ۴۰ درصد سهم راننده تاکسی است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار