عباس ابراهیمی گفت: در مجموع ۵۰۲ منبع شبکه پایش بهینه آبهای زیرزمینی و ۹۵ ایستگاه شبکه پایش بهینه آبهای سطحی در استان وجود دارد.
وی افزود: در دو سال اخیر دو هزار و ۸۵۰ مورد بازدید و اندازهگیری از منابع آب سطحی و هفت هزار و ۸۳۶ مورد بازدید و اندازهگیری از منابع آب زیرزمینی در استان انجام شده است.
ابراهیمی راهاندازی شبکه پایش و سنجش سیلاب، برخط سازی ایستگاه شبکه بارن سنجی و هیدرومتری استان، آماربرداری سراسری دوره سوم از منابع آب استان، ثبت و به روزرسانی بانک اطلاعاتی آمار و دادههای شبکههای سنجش منابع آب و تعیین حرایم کمی چاههای پیزومتری آبخوانهای سملقان، شیروان، فاروج و رباط قرهبیل را از دیگر اقدامات بخش مطالعات پایه شرکت آب منطقهای خراسان شمالی در این مدت اعلام کرد.
به گفته وی تجهیز ایستگاههای شبکه باران سنجی و هیدرومتری استان به ادوات الکترونیکی، انجام عملیات مقطع برداری و به روز رسانی فرایند محاسباتی ۲۳ ایستگاه هیدرومتری، اندازهگیری و پایش و ثبت آمار سیلاب در محل ۲۳ ایستگاه هیدرومتری، بررسی ارتباط هیدولیکی چاههای پیزومتر در آبخوانهای سملقان، شیروان، فاروج و رباط قرهبیل و همچنین اسکن و کدگذاری کلیه سوابق برگههای آماری ایستگاههای باران سنجی و آب و هواشناسی استان تا پایان سال ۱۳۸۰ از دیگر فعالیتهای مطالعات پایه این شرکت در دو سال اخیر است.