سیدوحید حسینی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نشست هماندیشی با مدیر حوزههای علمیه فارس راهکارهای توسعه همکاری مشترک این دو مجموعه را مورد بحث و بررسی قرار داد.
او با اشاره به نقش علمای دینی در طول تاریخ اظهار کرد: علمای برجسته در کنار دانش دینی، از دیگر علوم و مبانی حکمت بهرهمند هستند و همین مسئله موجب ایجاد احترام خاصی برای آنان در جامعه شده است.
حسینی بر ضرورت همکاری نزدیک علما با مراکز دانشگاهی در عرصه سلامت تأکید کرد و گفت: در مباحث سلامت معنوی، جوانی جمعیت، ازدواج و فرزندآوری، کاربرد مسائل شرعی در کنار مسائل علمی و طبی علما و روحانیون نقش مهمی را به عهده دارند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تأکید بر ضرورت گسترش زمینههای وحدت حوزه و دانشگاه در استان فارس خواستار تقویت این همکاریها شد.
مدیر حوزههای علمیه فارس نیز در این نشست به ظرفیتهای دانشگاه علوم پزشکی شیراز اشاره کرد و افزود: استان فارس از گذشته مهد علم، فرهنگ، ادبیات و عرفان بوده است و همین مسئله موجب میشود تا از این سرمایهها و ظرفیتها برای خدمت به اسلام و مردم بهرهبرداری لازم انجام شود.
حجتالاسلام والمسلمین عبدالرضا محمودی، تعامل و همکاری حوزههای علمیه فارس با دانشگاه علوم پزشکی شیراز را فرصتی برای افزایش همکاریهای علمی، آموزشی و پژوهشی دانست که میتواند الگویی برای سایر نقاط کشور و دانشگاههای علوم پزشکی کشور باشد.
او همچنین بر ضرورت توسعه پژوهشهای میان رشتهای با همکاری مراکز حوزوی و دانشگاهی تأکید کرد و از برگزاری نشستهای هماندیشی و همکاری با تعدادی از گروههای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و تعامل مناسب بین دو مجموعه حوزه علمیه فارس و دانشگاه علوم پزشکی شیراز خبر داد.
مدیر حوزههای علمیه فارس در پایان با بیان اینکه دین، به علم، هدف و جهت میدهد، خواستار وحدت و همافزایی بیشتر بین حوزه و دانشگاه در سراسر کشور شد.