محمد خالدی با بیان اینکه در بانک مرکزی ابلاغیهای تحت عنوان تأمین مالی کشاورزی قراردادی مصوب و به تمامی بانکها ابلاغ شده است، گفت: بر اساس مصوبه مذکور بانکها باید بیایند و پشتیبانان کشاورزی قراردادی را حمایت کنند.
او در حاشیه بازدید از کارخانه لبنیات رامک اظهار کرد: توسعه کشاورزی قراردادی با کمک شرکتهای پشتیبان موضوعی است که در چند سال اخیر در وزارت جهاد کشاورزی دنبال میشود.
دبیر کارگروه ملی کشاورزی قراردادی کشور افزود: در کشاورزی قراردادی، دولت شرکتهای پشتیبان و پیشران را به منظور حمایت از تولید شناسایی میکند که این امر موجب میشود بخش کشاورزی و تولیدکنندههای این بخش به نوعی پویا شوند و در نهایت این اقدام منجر به افزایش بهرهوری، کاهش ضایعات و فروش و عرضه راحت محصولات به شرکتهای پشتیبان شود.
خالدی با بیان اینکه در کارگروه ملی کشاورزی قراردادی که اعضای بخش خصوصی نیز حضور دارند، شرکتهای توانمند در حوزههای مختلف بخش کشاورزی شناسایی میشوند، افزود: شرکت رامک در کارگروه معرفی و توسط اعضای این کارگروه به عنوان مجری کشاورزی قراردادی انتخاب شد.
مدیرکل دفتر امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه همه تلاشمان را انجام میدهیم تا در زیر بخشها مثل زراعت، شیلات، باغبانی و دیگر زیر بخشها شرکتهای پشتیبان شناسایی شوند، گفت: به اعتقاد ما پشتیبانها و مجریان کشت قراردادی پیشرانهای توسعه کشاورزی هستند.
او گفتد: امکان صادرات به بازارهای صادراتی جدید، توسعه زنجیره ارزش و ارزش افزایی برای محصولات تولیدی با شناسایی شرکتهای پشتیبان امکان پذیر شده که این امر خیلی میتواند اثرگذار باشد.