سید مهدی قویدل در اولین جلسه اجرای طرح کاهش آسیبهای اجتماعی در حوزه دانشجویی که با حضور نمایندگان دانشگاهها و مراکز علمی و آموزشی استان کرمان برگزار شد، با بیان اینکه با آسیبهای اجتماعی پیچیده و نوپدید در سطح جامعه به خصوص در مراکز دانشجویی و دانش آموزی مواجه هستیم.گفت: هدف از برگزاری این جلسه این است که بتوانیم برنامهای منسجم برای اقداماتی همسان و مشارکت پایاپای داشته باشیم تا قدمهای موثری برای مرتفع شدن آسیبهای اجتماعی برداریم.
او با اشاره به اینکه بحث فضای مجازی بسیار مهم است، افزود: مهم ترین مسیری که دانشجویان با آن ارتباط دارند، فضای مجازی است که میتوان از این موقعیت برای آگاهی بخشی آنان در خصوص کاهش آسیبهای اجتماعی استفاده کرد تا برنامههای خود را عملیاتی کنیم.
معاون قضایی دادگستری کل استان کرمان با بیان اینکه ۶۳۱ سمن در استان شناسایی و بانک اطلاعاتی آنها هم تشکیل شده است، بیان داشت: هم اکنون ۹ سمن در حوزه اعتیاد و آسیبهای اجتماعی مرتبط با مواد مخدر فعالیت دارند.
او با بیان اینکه اقدامات مشارکتی مدنظر ما در حوزه کاهش آسیب اعتیاد در ۳ زمینه است، تصریح کرد: کاهش اعتیاد برای افراد درگیر، درمان آنها و پیشگیریهای لازم که با آموزش و سایر موارد محقق میشوند، ازجمله ابعاد مهم برای همسان سازی برای هدف مشترکمان میباشد.
این مقام قضایی با بیان اینکه در نظر داریم که از ظرفیت سمنها استفاده شود، افزود: از ظرفیتهایی که معاونت اجتماعی و پیشگیری ازوقوع جرم دارد و همچنین ظرفیت دانشگاه ها، دستگاهها و بنگاههای اقتصادی که مسئولیت اجتماعی دارند نیز باید استفاده شود.
معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان با تاکید بر اینکه هدف مشترکمان باید کاهش، درمان وپیشگیری باشد، ادامه داد: باید با همکاری یکدیگر کاری نتیجه بخش، کاربردی و عملیاتی داشته باشیم.
قویدل تصریح کرد: کاهش، درمان و پیشگیری مهم ترین اهدافی است که باید در محور اجرای طرح پیشگیری از اعتیاد مدنظر دستگاههای مرتبط باشد.
در این جلسه استفاده از ظرفیتهای موجود اطلاع رسانی برای ارتقای آگاهی حقوقی و عمومی و اضافه کردن لیست دانشجویان استان کرمان به سامانه پیامکی معاونت پیشگیری از وقوع جرم با هدف کاهش آسیبهای اجتماعی مورد تاکید قرار گرفت.