شانزدهمین دوره جشنواره ملی آش ایرانی متفاوتتر از گذشته و با حضور منتخبان ادوار گذشته در شهر زنجان برگزار شد. معرفی و شناساندن غذای سالم و بومی یکی از برنامههای اولویت دار میراث فرهنگی استان است. در جشنواره آش و غذاهای سنتی کشور، معرفی الگوهای گردشگری غذایی، گردشگری سلامت و گردشگری عشایری و نیز معرفی ظرفیتهای استانهای شرکتکننده مورد توجه قرار گرفته است. این جشنواره بینالمللی فرصتی مناسب برای معرفی ظرفیتهای گردشگری و صنایع دستی استان زنجان است که علاوه بر معرفی ظرفیتهای گردشگری و آداب و رسوم سنتی مردم است.