بنابراعلام دبیرخانه این دوره از جایزه مصطفی (ص)، در مراسم اختتامیه این رویداد قرار است از پروفسور احمد حسن استاد دانشگاه کویینز، کانادا با ارائه اثر کاوش مخازن نرم افزاری (MSR) در حوزه علم وفناوری اطلاعات و ارتباطات از کشور مصر و پروفسور احمد فرخ زاد با ارائه پژوهش طراحی، توسعه و ارزیابی بالینی داروهای نوین بر پایه نانوذرات پلیمری درحوزه علم وفناوری زیستی و پزشکی متولد ایران از استادان دانشگاه آمریکایی بیروت، لبنان تجلیل شود.
همچنین در این مراسم ، از پروفسور سامیا خوری استاد و رئیس دانشگاه فناوری مالزی با ارائه اثر رویکردهای نوین در درمان بیماری ام اس با شناسایی عوامل بیماریزا و سازوکارهای تنظیم و تحمل آن در حوزه علم وفناوری زیستی و پزشکی، پروفسور احمدی فوزی اسماعیل از استادان دانشکده پزشکی هاروارد، آمریکا با ارائه طرح پژوهشی توسعه کاربردهای فناوری غشا در حوزه علوم پایه مهندسی متولد کامبوج و پروفسور مورات اویسال استاد دانشگاه نیویورک ابوظبی، امارات با ارائه اثر فناوری ارتباطات بیسیم نوری در حوزه علم و فناوری اطلاعات و ارتباطات به عنوان برگزیدگان مقیم کشورهای اسلامی تجلیل میشود.
برگزاری نشستهای تخصصی فعالان هوش مصنوعی، رویداد دانش آموزی هوش مصنوعی، نمایشگاه هوش مصنوعی با حضور دستاوردهای حوزههای هوش مصنوعی دانشمندان جهان اسلام و ایجاد تفاهم نامههای علمی متعدد با دانشگاههای اصفهان از جمله برنامههای این رویداد جهانی در اصفهان بود.
پنجمین دوره اعطای جایزه مصطفی با حضور ۱۵۰ دانشمند جهان اسلام از ۴۰ کشور دنیا از ششم مهرتاکنون در اصفهان پایتخت فرهنگ وتمدن ایران اسلامی برپاست.
این رویداد با هدف شناسایی آثار برجسته دانشمندان جهان اسلام در توسعه علم و فناوری از اوایل دهه ۹۰ شروع بکار کرد و تاکنون چهار دوره آن در سالهای ۱۳۹۴، ۱۳۹۶، ۱۳۹۸ و ۱۴۰۰ برگزار شده است.