رئیس کل دادگستری فارس با بیان اینکه در دستگاه قضایی به تعامل و مراودات کاری در راستای موفقیت دولت در اجرای مسئولیت‌های اجرایی معتقد هستیم، گفت: حفظ و توسعه تعاملات دو سویه با بدنه دولت در همه سطوح دستگاه اجرایی با حفظ استقلال قضایی را توصیه و تأکید داریم.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی در مراسم تکریم و معارفه رئیس سابق و جدید دادگستری فسا، اجرای سریع و سنجیده برنامه‌های تحول و تعالی قوه قضائیه را از خواسته‌های مهم رئیس قوه قضائیه از مسئولان قضایی در سراسر کشور خواند و گفت: برجسته‌سازی و تقویت نقاط قوت و همچنین بر طرف ساختن نقاط ضعف احتمالی از جمله کار‌های اولیه و اولویت‌دار رئیس جدید حوزه قضایی است.

او بیان کرد: ما در دستگاه قضایی به تعامل و مراودات کاری در راستای موفقیت دولت در اجرای مسئولیت‌های اجرایی معتقدیم و حفظ و توسعه تعاملات دو سویه با بدنه دولت در همه سطوح دستگاه اجرایی با حفظ استقلال قضایی را توصیه و تأکید داریم.

موسوی نتیجه ارتباط نزدیک و اجرای وظایف نظارتی در تعامل با ضابطین را تأمین توسعه امنیت اجتماعی خواند و تصریح کرد: استقلال قاضی و قوه قضائیه اقتضا دارد که ضابطین، تابع رأی و نظر قضات در امر تحقیقات و اجرای دستورات قضایی باشند.

رئیس کل دادگستری فارس با تأکید بر اینکه در دوران تصدی حجت‌الاسلام خورشیدی به عنوان رئیس حوزه قضایی شهرستان فسا اقدامات مفید و مؤثری در توسعه حل اختلاف و به صلح و سازش رساندن پرونده‌های گوناگون از جمله ۱۲ پرونده قصاص شد، گفت: این نکته برجسته در آینده نیز باید ادامه و بیش از گذشته تقویت شود.

او همچنین گفت: فعالیت و تلاش‌های انجام شده در خصوص ارجاع پرونده‌ها به مراجع داوری نیز در حوزه قضایی فسا به خوبی مدیریت شده است و این موضوع از جمله‌های برنامه‌های آتی دستگاه قضایی است چرا که قضازدایی از پرونده‌های اختلافی و دعاوی ساده مردم می‌تواند کیفیت رسیدگی به پرونده‌های مهم قضایی را افزایش دهد.

رئیس کل دادگستری استان فارس در بخش دیگری از سخنان خود بر توسعه زیرساخت‌های خدمات الکترونیک قضایی تأکید کرد و افزود: دادگستری فارس در این حوزه اقدامات ویژه و برنامه‌های مدونی را در دستور کار داشته و از جمله استان‌های پیشتاز در این حوزه است که در هفته قوه قضاییه نیز از سوی رئیس دستگاه قضایی کشور مورد تقدیر قرار گرفت، اما با توجه به پویایی و تغییرات مستمر حوزه الکترونیک باید رشد و تطبیق با فناوری‌های روز به صورت پیوسته در دستور کار قرار گیرد که بخش عمده‌ای از اجرای این برنامه بر عهده روسا و دادستان‌ها در حوزه‌های قضایی استان است.

موسوی نظارت بر زندان‌ها و اجرای دستور العمل کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها با بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی، مجازات‌های جایگرین حبس و همچنین نظارت‌های الکترونیکی (پابند) را مورد تأکید قرار داد و افزود: زندان محل نگهداری مجرمانی است که حضورشان در اجتماع برای مردم آسیب‌زا باشد، اما حضور مرتکبان جرائم خُرد و کوچک در زندان می‌تواند زمینه‌ساز آسیب برای این افراد و جامعه پس از رهایی از زندان باشد.

رئیس شورای قضایی فارس داشتن روحیه انقلابی به‌خصوص در برخورد با مفاسد مختلف را لازمه امروز قضات خواند و تصریح کرد: فساد در هر سطحی باید با برخورد قاطع دستگاه قضایی مواجه شود چه این فساد داخلی باشد و چه مرتبط با مسئولی خارج از مجموعه قضایی باشد.

او، تقویت روحیه فسادستیزی را از جمله مصادیق انقلابی‌گری و عملکرد جهادی دانست و افزود: برخورد‌های گذشته در دادگستری فارس نشان‌دهنده این مطلب است که دادگستری فارس هیچ اغماض و مماشاتی با مفسدان ندارد و در این خصوص اطلاع‌رسانی گسترده و کاملی انجام خواهد شد.

در پایان این مراسم از زحمات حجت‌الاسلام علی خورشیدی تقدیر و قاضی یعقوب رزاقی به عنوان رئیس جدید دادگستری فسا معرفی شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.