معاون اجتماعی، فرهنگی و زیارت استانداری قم از فعالیت ۸۰ مرکز مشاوره با محوریت مساجد در استان با هدف کاهش آسیب‌های اجتماعی خبر داد.

ابوالقاسم مقیمی،معاون اجتماعی، فرهنگی و زیارت استانداری قم در آیین افتتاحیه پنجمین دوره استانی «تربیت راهنمای خانواده» در فرهنگسرای جوان قم افزود: در سال‌های اخیر راه‌های مختلفی برای برخورد با آسیب‌های اجتماعی پیش‌بینی شده، اما بهترین روش برای کاهش آسیب‌های اجتماعی «مربی محور» عمل کردن و برگزاری دوره آموزشی است که پس از آن ارائه مشاوره و تبلیغ چهره به چهره بسیار اثرگذار می‌باشد.

 او با تاکید بر میزان اهمیت و نقش مشاوره بین عموم مردم عنوان کرد: انجام مشاوره فردی یکی از بهترین روش‌های رفع و جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی است و برگزاری دوره‌های آموزشی برای مشاوران به صورت مداوم و پیوسته با پرداختن به موضوعات و مسائل روز جامعه، بسیار راهگشا است.

معاون استاندار عنوان کرد: با برگزاری دوره‌هایی همچون تربیت راهنمای خانواده در واقع متدینین جوان برای برخورد با آسیب‌های اجتماعی آموزش می‌بینند و با دانش و علم لازم و روحیه جهادی به نقش‌آفرینی در این زمینه می‌پردازند.

مقیمی بیان کرد: امید است این دوره، پیشران خوبی برای حل آسیب‌های اجتماعی در استان قم باشد؛ در قرارگاه ۱۹ دی اجتماع دستگاه‌ها و نهاد‌های اجرایی و دولتی استان را در حوزه آسیب‌های فرهنگی و اجتماعی دور هم گرد آمده اند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار