عصر دیروز ابرهای خاص و متفاوتی در آسمان اردبیل ظاهر شد و تصاویر آن در فضای مجازی استان اردبیل دست به دست شد و از همین رو به سراغ مدیرکل هواشناسی استان اردبیل رفتیم تا دلیل پدیدار شدن این ابرهای خاص در اردبیل را جویا شویم.
مجید کوهی، مدیرکل هواشناسی استان اردبیل اظهار کرد: ابر(سیروکومولوس تایپ ۹)CC۹ که این ابر ممکن است به تنهایی یا به همراه ابرهای سیروس و یا سیرواستراتوس و یا کلیه ابرهای بالا در آسمان مشاهده شود.
وی ادامه داد: پس از مشاهده این ابر در فاصله ۱۲ تا ۲۴ ساعت احتمال زیاد شدن ابرها و شروع بارندگی را میتوان انتظار داشت.
مدیرکل هواشناسی استان اردبیل تصریح کرد: ابر سیروکومولوس نوع ۹، معمولا ضخامت زیادی نداشته و ارتفاع آن نیز نسبت به سایر ابرهای بالا، کمتر است و ارتفاع معمول این ابر بین ۴۸۰۰ تا ۵۴۰۰ متر است.
وی گفت: مشاهد این ابرها در آسمان هر منطقهای میتواند رخ دهد و یک پدیده طبیعی است که این بار در آسمان شهر اردبیل ایجاد شد و باعث به وجود آمدن مناظر زیبایی در منطقه شد که سبب شگفتی اهالی بود.
کوهی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شرایط جوی استان عنوان کرد: از عصر دوشنبه سامانه ناپایدار جوی وارد استان میشود که تا روز پنجشنبه سبب دگرگونیهای جوی در منطقه خواهد شد.
وی تاکید کرد: اوج فعالیت این سامانه از ظهر سهشنبه تا عصر چهارشنبه خواهد بود که سبب بارش باران گاهی اوقات به شکل رگباری خواهد شد.