مهدی دوستی استاندار هرمزگان در آیین گلریزان ساخت و تجهیز فضاهای آموزشی هرمزگان گفت: حدود دو هزار کلاس درس جزو کسریهای استان است و حدود ۲ هزار کلاس نیز تخریبی هستند و حدود ۶۰۰ کلاس هم باید تک تک به مدارس اضافه شود که جمعاً ساخت ۴ هزار و ۶۰۰ کلاس در استان نیاز است.
وی گفت: در حوزه مدرسهسازی استان هرمزگان از ساخت سالی ۵۰۰ کلاس درس به ساخت هزار کلاس درس رسیده است.
دوستی با اشاره به اینکه حضور مردم در ساخت مدرسه میتواند فقر آموزشی را از بین ببرد، افزود: در این مراسم خیران و صنایع ۳۲ مدرسه در قالب ۳۲۰ کلاس درس را میسازند که مجموعاً هزار میلیارد تومان برای ساخت این مدارس هزینه میشود.
استاندار هرمزگان گفت: بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان نیز برای تجهیز این مدارس هزینه میشود.
مهمترین اصل آموزش و پرورش، معلمان هستند و اگر معلمان انگیزه و احترام کافی را داشته باشند شاهد کسب نتایج مطلوبی هستیم.
وی افزود: بر اساس همین اولویت، ۲۸ هنرستان تخصصی در استان راهاندازی شد که لازم است زیرساختهای آنها تقویت شود و حضور دانشآموزان در صنعت تسهیل گردد.
دوستی گفت: در نقشه توسعه آموزشی استان، دانشکدههای علوم پزشکی شرق و غرب هرمزگان، نفت و شیمی، پردیس دریایی دانشگاه هرمزگان، پیراپزشکی و فعال سازی رشتههای جدید در دانشگاه امیرکبیر در دستور کار قرار گرفته است.
استاندار هرمزگان افزود: در جلسهای که با رئیس دانشگاه پلی تکنیک برگزار شد در تلاش هستیم تا نخستین دانشکده تخصصی فولاد را در استان هرمزگان راهاندازی کنیم.
وی با اشاره به ساخت شهر جدید خلیجفارس، گفت: در طراحی شهر جدید خلیجفارس، یک برنامه آموزشی دیدهایم و به دنبال راه اندازی بخش دریا، متالوژی یا پالایش دانشگاههای مطرح کشور مانند دانشگاه تهران و دانشگاه صنعتی شریف به استان هرمزگان هستیم.
دوستی افزود: تطبیق نقشه آموزشی هرمزگان با نقشه توسعه صنعتی استان مهمترین مسالهای است که باید صورت گیرد که موجب توسعه آموزشی همگام با توسعه صنعت میشود.