رئیس هیات ورزشی نابینایان و کم بینایان استان قم گفت: این هیات با وجود شایستگی‌های فراوان و کسب رتبه‌های مختلف در کشور، هیچ ورزشگاه اختصاصی ندارد.

مهدی رضایی روز چهارشنبه در آستانه روز جهانی نابینایان با اشاره به اینکه هیات ورزشی نابینایان و کم بینایان استان قم دارای رشته‌هایی مانند گلبال، پرتاب دیسک، پرتاب وزنه و پاراکاراته زنان و مردان است، بیان کرد: در ماه‌های آینده رشته شطرنج نیز به رشته‌های این هیات اضافه خواهد شد.

او ادامه داد: نبود امکانات، مشکلات مالی و فقدان ورزشگاه اختصاصی از مهمترین مشکلات این ورزشکاران است که رفع این معضلات نیازمند توجه و عزم جدی مسوولان مربوطه است.

به گفته رئیس هیات ورزشی نابینایان و کم بینایان استان قم هزینه ایاب و ذهاب برخی از ورزشکاران نابینا و کم بینا به دلیل شرایط خاص فیزیکی آن‌ها گاهی به ۲۰۰ میلیون ریال در ماه هم می‌رسد.

رئیس هیات ورزشی نابینایان و کم بینایان استان قم گفت:که در ارزیابی عملکرد سال گذشته، هیات ورزشی نابینایان و کم بینایان استان قم در رتبه سه هیات‌های سراسر کشور قرار گرفت.

رضایی گفت: تعداد ورزشکاران، تعداد ملی پوشان و کسب مدال‌های ملی و بین المللی از جمله ملاک‌های قرارگیری هیات‌ها در رتبه‌های مختلف است.

رئیس هیات ورزشی نابینایان و کم بینایان استان قم ادامه داد: در سال گذشته از استان قم عصمت براتی در پاراکاراته نایب قهرمان کشور شد و زهرا توسلی نیز در پرتاب دیسک رتبه سوم را از آن خود کرد.

به گفته رئیس هیات ورزشی نابینایان و کم بینایان استان قم، زهرا حیدری نیز در دو ۸۰۰ متر نایب قهرمانی کشور را کسب کرد.

او ادامه داد: امسال هیات ورزشی نابینایان و کم بینایان استان قم با جذب ۲ بازیکن ملی پوش در رشته گلبال مدعی قهرمانی است.

رضایی با انتقاد از عملکرد مسوولان هیات ورزشی نابینایان و کم بینایان استان قم در سال‌های گذشته، بیان کرد: با عملکرد ضعیف این افراد هیات ورزشی نابینایان و کم بینایان این استان در سال گذشته حدود یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال بدهی به بارآورد.

او افزود: خیران در سال گذشته هیچ کمک هزینه‌ای به این هیات پرداخت نکردند چرا که فردی در این هیات حضور نداشت که پیگیر این امر باشد.

به گفته رئیس هیات ورزشی نابینایان و کم بینایان استان قم با روی کار آمدن هیات مدیره و کادر اجرایی جدید در هیات ورزشی نابینایان و کم بینایان استان قم و با تلاش‌ها و پیگیری‌های مستمر این افراد در ۶ ماه نخست امسال خیران این استان حدود یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال کمک مالی به این هیات پرداخت کردند و بدهی‌های سال قبل پرداخت شد.

رضایی به وجود مشکلات مالی هیات ورزشی نابینایان و کم بینایان استان قم اشاره و بیان کرد: مشکلات مالی و کمبود اعتبارات مانعی بزرگ در توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای در بین نابینایان و کم بینایان این استان است.

رئیس هیات ورزشی نابینایان و کم بینایان استان قم خواستار توجه بیشتر مسئولان و خیران به مسایل و مشکلات ورزش روشندلان شد و افزود: بخشی از شهروندان جامعه را کم بینایان و نابینایان تشکیل می‌دهند که همانند سایر اقشار برای تامین سلامتی و داشتن نشاط اجتماعی به ورزش نیاز دارند.

رئیس هیات ورزشی نابینایان و کم بینایان استان قم تاکید کرد: تامین نیاز‌ها و پاسخگویی به انتظارات آنان در این زمینه، افزایش روحیه این قشر را به همراه دارد.

۲۳ مهر مصادف با ۱۵ اکتبر، روز جهانی نابینایان نامیده شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار