رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری گفت: با ابلاغ چارچوب پیش نویس برنامه هفتم و با هدف تدوین بُرش استانی برنامه هفتم کشور، هشت کارگروه تخصصی در این استان تشکیل شده است.

علی شهریارپور در پنجمین نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: چهار کارگروه شامل امور اجتماعی، زیربنایی، فرهنگی وعلمی و فناوری و کارگروه امور تولیدی در حوزه‌های بخشی و چهار کارگروه دیگر شامل کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری، بازار پول، تامین مالی و تجارت خارجی، محیط زیست، جمعیت و توسعه روستایی، بهره‌وری و تحول اداری و نیز کارگروه بودجه در حوزه فرابخشی (کلان) تشکیل شده است.

وی افزود: هر کدام از کارگروه‌های یادشده با حضور کارشناسان و متخصصان بخش‌های عمومی و خصوصی و اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها است که اصلی‌ترین چالش‌ها، قابلیت‌ها، مزیت‌ها و فرصت‌ها، پیشران‌های توسعه میان‌مدت و راهبرد‌های توسعه بخش مربوطه را همراه با تبیین وضعیت موجود استان، اهداف میان‌مدت توسعه، اقدامات اجرایی و عملیاتی و تحلیل راهبردی آن در قالب یک الگوی توسعه مشخص تدوین و ارائه خواهند داد.

شهریارپور به رشد ۷.۳ درصدی اعتبارات ابلاغی به استان چهارمحال و بختیاری از محل اعتبارات محرومیت‌زدایی سال ۱۴۰۲ کشور اشاره و تصریح کرد: این در حالی است که مجموع اعتبارات فوق در سطح استان‌های کشور در سال‌جاری نسبت به سال گذشته ۳۲.۱ درصد کاهش داشته است.
وی یادآور شد: امسال از محل اعتبارات محرومیت‌زدایی مبلغ پنج هزار و ۹۶ میلیارد ریال به چهارمحال و بختیاری اختصاص یافت که این مبلغ ۳.۴ درصد از اعتبارات محرومیت‌زدایی مندرج در جدول ج-۱۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: کل اعتبارات محرومیت‌زدایی استان‌های کشور در جدول ۴-۲۴ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ برابر ۲۲۱ هزار میلیارد ریال بوده که در سال ۱۴۰۲ به ۱۵۰ هزار میلیارد ریال کاهش یافته، اما با پیگیری‌های اثربخش انجام شده، میزان اعتبارات چهارمحال و بختیاری از منابع فوق روندی روبه‌رشد داشته است.

وی گفت: سهم نسبی استان چهارمحال و بختیاری از اعتبارات یاد شده در سال ۱۴۰۰ برابر ۲.۰۶ درصد بوده که در سال ۱۴۰۱ به ۲.۱۵ درصد و در سال‌جاری به ۳.۴ درصد افزایش یافته است.

شهریارپور در خصوص سهم بخش‌های مختلف از اعتبارات محرومیت‌زدایی ابلاغی به استان در سال ۱۴۰۲ تاکید کرد: ۴۵۵ میلیارد ریال از اعتبارات یاد شده برای احداث راه‌های روستایی و عشایری، یک‌هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال به‌منظور ساخت مسکن محرومان، ۲ هزار و ۳۳۱ میلیارد ریال برای آب‌رسانی روستایی و عشایری و ۶۱۰ میلیارد ریال به‌منظور ساخت و تکمیل مدارس نیمه‌تمام استان اختصاص پیدا کرده است.

وی افزود: همچنین چهار هزار و ۲۲۰ میلیارد ریال اعتبار ملی از منابع جدول شماره ۹ قانون بودجه سال‌جاری برای تکمیل و بهره‌برداری تعدادی از طرح‌های نیمه‌تمام آب‌رسانی و انتقال آب چهارمحال و بختیاری اختصاص یافت.

شهریارپور در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم‌پایه (تکام) به عنوان یکی از مصوبات جلسه امروز شورا به‌دنبال آن است که با ارتقای کیفیت حکمرانی و وسعت بخشی به مشارکت مردم و نهاد‌های محلی در تشکیلات رسمی دولت از ظرفیت‌های مغفول مانده روستا‌ها استفاده مطلوب و زمینه را برای مهاجرت معکوس به روستا‌ها فراهم کند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار