مدیرکل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی در مراسم  روز جهانی غذا بر مصرف بهینه آب و غذا تاکید کرد.

دکتر محمود آل بویه، مدیرکل امور فراورده‌های غذایی و آشامیدنی در مراسم  روز جهانی غذا، آب شیرین بی نهایت نیست و موظف به مصرف بهینه قطره قطره آن هستیم.

او با اشاره به اینکه کمبود آب در ایران و جهان واضح است، گفت: ️باید بتوانیم همین آب اندک را حفظ کرده و به نسل‌های آینده برسانیم. اعداد گفته شده در مورد دور ریز غذا شگفت انگیز است.

این مقام گفت:در دولت سیزدهم در حوزه پایش فلزات سنگین و نیترات در غذا ۲۹ هزار نمونه و در حوزه سموم کشاورزی ۱۷ هزار نمونه بوده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.