سلطانی رئیس دانشگاه فرهنگیان پردیس فاطمه الزهرا یزد گفت: همزمان با روز جهانی غذا در سراسر دنیا، دانشجویان دانشگاه فرهنگیان پردیس فاطمه الزهرا یزد در جشنوارهی غذای سالم شرکت کردند.
او افزود: دانشجویان این دانشگاه با دستپخت خود غذای سنتی سالم شهرشان را برای این جشنواره ارائه کردند.
سلطانی تصریح کرد: این مراسم به منظور فرهنگ سازی استفاده از غذاهای سنتی سالم است که غذاهای متنوعی از دانشجویانی که از استانهای متفاوتی بودند ارائه شد.
او بیان کرد: بیش از ۲۰ نوع غذا و نوشیدنیهای متفاوت با طعم و طرز تهیهی خاص و متنوع عرضه شد.
رئیس دانشگاه فرهنگیان پردیس فاطمه الزهرا گفت: دانشجویان این دانشگاه سعی کردند غذای سالم خود را با حذف قند، شکر و هر آیتمی که به صحت و سلامتی غذا کمک میکند، آماده کنند و دستورالعمل تهیه غذاهای متنوع را هم ارائه دادند.
او خاطر نشان کرد: غذای سالم، تاثیرگذار بر نوع تفکر است و به کیفیت زندگی سالم کمک میکند.