مدیرکل ثبت اسناد و املاک چهارمحال و بختیاری گفت: از سال ۱۳۹۰ با اجرای طرح حدنگاری تاکنون، ۳۱۷ هزار و ۴۲۳ سند مالکیت تک برگ صادر شده است.

علی اصغر سلیمان اظهار داشت: از ۲۱۶ هزار هکتار مساحت زمین‌های کشاورزی این استان تاکنون برای ۱۱۱ هزار و ۹۳۸ هکتار از این زمین‌ها معادل ۵۲ درصد سند تک برگ صادر شده است.

وی افزود: چهارمحال و بختیاری در بخش اجرای طرح کاداستر زمین‌های کشاورزی از میانگین ۴۶ درصدی کشوری بالاتر و جزو ۱۰ استان برتر کشور است.

سلیمان اضافه کرد: بر این اساس تاکنون برای سه هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی شهرستان اردل، در بروجن ۱۷ هزار و ۷۰۰ هکتار، سامان دو هزار و ۹۰۰ هکتار، منطقه۱ شهرکرد ۲۴ هزار و ۷۵۰، منطقه ۲ شهرکرد ۱۰ هزار و ۵۰۰، فارسان ۹هزار و ۲۸۰، کوهرنگ یک هزار و ۵۲۰، کیار ۱۴ هزار و ۱۳۰ هکتار، گندمان ۱۳ هزار و ۷۰۰ و لردگان ۱۳ هزار و ۸۲۱ هکتار دارای طرح کاداستر شدند و سند تک برگ صادر برای آن‌ها تهیه شده است.

وی بیان داشت: با هدف خدمت‌رسانی، طرح رفع تداخلات زمین‌های ملی و مستثنیات برای روستای شیخ‌شبان شهرستان بن به عنوان روستای نمونه ایثارگری کشور در دستور کار قرار گرفت.

سلیمان با اشاره به انعقاد قرارداد برای اجرای این طرح، گفت: امید می‌رود این قرارداد ارسال شود و به سرانجام برسد و خدمات خوبی به خانواده شهدا و ایثارگران در خصوص اجرای کاداستر و صدور سند‌های زمین‌های کشاورزی با مساحت سه هزار هکتار تا پایان سال به انجام برسد.

وی با اشاره به مساحت یک میلیون و ۳۴۴ هزار و ۲۲۶ هکتاری اراضی ملی چهارمحال و بختیاری، تصریح کرد: تاکنون یک میلیون و ۳۱۸ هزار و ۲۲۶ هکتار از زمین‌های ملی این استان معادل ۹۸ درصد اجرای طرح کاداستر اجرایی شده است.


بیشتر بخوانید


سلیمان اظهار داشت: براساس آمار‌های موجود در زمان حاضر تنها ۲۶ هزار هکتار از مساحت زمین‌های ملی این استان باقی‌مانده که باید تا پایان امسال حدنگاری شود.

به گفته وی زمین‌های ملی باقی‌مانده در چهارمحال و بختیاری که هنوز حدنگاری نشده است بیشتر دارای مشکلات حقوقی، دادگاهی، اختلافات و اشکالات حد و مرزی دارند که تلاش می‌شود هرچه سریع‌تر این مشکلات برطرف شود.

سلیمان افزود: از سال ۱۳۹۰ با اجرای طرح حدنگاری تاکنون ۳۱۷ هزار و ۴۲۳ سند مالکیت تک برگ صادر شده است.

وی یادآور شد: همچنین از حدود ۱۸۰ هزار و ۵۲۶ سند دفترچه‌ای در استان تاکنون ۱۶۰ هزار سند مالکیت تک برگ در چهارمحال و بختیاری صادر شده است و تنها ۲۱ هزار و ۵۲۶ جلد سند دفترچه‌ای باقی‌مانده که باید نسبت به تعویض و تبدیل آن‌ها به تک برگ اقدام شود.

سلیمان با اشاره روند مثبت تبدیل اسناد دفترچه‌ای به سند تک برگ اظهار داشت: بیشتر سند‌های باقی‌مانده در دست مردم در بخش زمین‌های کشاورزی و اسناد مالکیت دفترچه‌ای مشاع هستند.

به گفته وی بسیاری از پلاک‌های موجود مشمول اصلاحات ارضی شده و به همین دلیل سند‌های آن‌ها ارزش قانونی ندارد و تلاش می‌شود تا سال آینده همه سند‌های دفترچه‌ای به تک برگ تبدیل شود.

سلیمان با تاکید بر همکاری و همراهی مردم در تبدیل سند‌های دفترچه‌ای به تک برگ، اضافه کرد: سند‌های دفترچه‌ای بدون حضور مالک قابلیت شناسایی ندارند این در حالی است که سند‌های تک برگ با مختصات و شناسه جغرافیایی به صورت دقیق قابلیت شناسایی دارند.

وی بیان کرد: از سال ۹۲ تا کنون تمام روند ثبت شرکت‌ها، تغییرات، تعیین نام به صورت الکترونیک انجام می‌شود و متقاضی می‌تواند با ورود به سامانه ثبت اسناد و ثبت اطلاعات شرکت با پرینت از اطلاعات و تحویل به پست این اداره کل نیز طبق برنامه زمانبندی طی ۴۸ ساعت نسبت به تغییر نام شرکت اقدام می‌شود.

سلیمان گفت: همچنین از شهریور سال‌جاری به صورت الکترونیکی بدون تشکیل پرونده کاغذی، برای ثبت شرکت‌ها نیز در صورتی که مدارک کامل باشد روند ثبت بدون حضور اشخاص طی ۴۸ ساعت انجام می‌شود.

وی یادآور شد: چهارمحال و بختیاری در این خصوص مقام برتر کشور را از آن خود کرده است.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک چهارمحال و بختیاری گفت: در خصوص اجرای اسناد رسمی در سال‌جاری تاکنون بیش از هزار و ۵۹۰ میلیارد ریال وصول مکاتبات بانک‌ها و موسسه‌های مالی انجام شده است.

سلیمان افزود: همچنین از ابتدای امسال تاکنون ۸۷هزار و ۵۹۰ فقره سند رسمی در دفاتر اسناد رسمی استان به ثبت رسیده است.

وی ادامه داد: اداره کل ثبت اسناد و املاک چهارمحال و بختیاری در ۱۰ واحد ثبتی سراسر استان در نیمه نخست امسال جزو ۹ استان برتر کشور در حوزه‌های املاک - اسناد و اجرا معرفی شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.