محمد مهدی عباس زاده معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران در جلسه کارگروه بهبود بهره وری تغذیه دام و طیور استان مازندران، گفت: طرحهایی که باعث کاهش هزینه تولید دام و طیور میشود مورد حمایت جهاد کشاورزی است.
او با اشاره به اینکه سالانه ۳۰ درصد محصولات کشاورزی و باغی کشور در مراحل مختلف از بین میرود و برای مصارف، افزود: ۷۰ درصد هزینههای تولید دام و طیور مربوط به تعذیه و خوراک است.
عباس زاده به لزوم استفاده از بقایای زراعی، باغی و صنایع تبدیلی در تغذیه دام و طیور تاکید کرد و گفت: سالانه ۱۳۹ هزار و ۷۵۰ تن سبوس دوکوب برنج در استان وجود دارد که میتوان با فرآوری مناسب در تغذیه دام و طیور از آن استفاده کرد.
او با بیان اینکه عدم وجود دستگاهها و تجهیزات فرآوری و بسته بندی بقایای گیاهی محصولات کشاورزی و باغی از مشکلات در زمینه تامین خوراک مورد نیاز دام و طیور استان است، افزود: اجرای طرحهای پایلوت با همکاری و تعامل بیشتر بین مراکز تحقیقاتی و بخش تولید ضروری است.