در حال حاضر ۱۱۵ کارخانه و ۹۴ کارگاه تولید مواد غذایی در چهارمحال و بختیاری فعالیت دارند.

رضا محمدی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با اشاره به اینکه درحال حاضر ۱۱۵ کارخانه و ۹۴ کارگاه تولید مواد غذایی در چهارمحال و بختیاری فعال است، گفت: این واحد‌های تولیدی تحت نظارت کارشناسان معاونت غذا و دارو قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه دستیابی به سلامت و امنیت غذایی در گرو برخورداری از یک سیستم پایدار غذایی و توجه به مدیریت هوشمند و آگاهانه در حوزه تولید است، افزود: استفاده از تمام ظرفیت‌ها در جهت ارتقای کیفیت مواد غذایی تولیدی در چهارمحال و بختیاری از اهمیت بالایی برخوردار است.


بیشتر بخوانید


محمدی ادامه داد: با وجود اینکه دستیابی به سلامت و امنیت غذایی، چشم‌انداز بلندمدت سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد است، متاسفانه هر ساله شاهد افزایش گرسنگان و آمار بالای بیماری‌های ناشی از مصرف غذا‌های آلوده به ویژه در میان کودکان در سطح جهان هستیم.

وی، مرگ سالانه بیش ۴۲۰ هزار نفر در اثر بیماری‌های ناشی از غذا را بیانگر عدم دسترسی کافی به سلامت و امنیت غذایی در بسیاری از مناطق جهان دانست و افزود: متاسفانه کودکان زیر پنج سال عمده‌ترین قربانیان بیماری‌های ناشی از مصرف غذای غیر ایمن و ناسالم هستند.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد ادامه داد: کشاورزی از ارکان مهم حوزه امنیت مواد غذایی در هر کشور محسوب می‌شوند و توجه به مقوله آب به عنوان زیربنای مهم کشاورزی مهم و ضروری است.

وی، حجم هدر رفت مواد غذایی در جهان را ۱.۶ میلیارد تن در سال عنوان کرد و افزود: از این میزان ۱.۳ میلیارد تن بخش قابل خوراکی است که در نتیجه این هدر رفت مواد غذایی در سال ۲۰۲۲ بین ۶۹۰ تا ۷۸۰ میلیون نفر گرسنه در جهان وجود داشت.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.