محمود صادقی گفت: برای تکمیل خانه اسکواش آن را به چند فاز تقسیم کردیم و فاز اول که شامل ۴ پورت است در نیمه اول سال آینده افتتاح میشود.
وی افزود: با تکمیل خانه اسکواش، مشهد مقدس جزو ۳ سالن برتر کشور است و ما قولی مبنی بر تکمیل آن هم نمیدهیم و باید با همکاری مسئولان و دستگاههای اجرایی، با تامین اعتبار ۱۵۰ میلیارد ریالی این اتفاق مهم صورت پذیرد.
رئیس هیئت اسکواش خراسان رضوی ادامه داد: فدراسیون به ما قول برگزاری مسابقات در مشهد برای سطوح بالا را داده است و هیئتهای ورزشی نیز بودجه ثابتی ندارند و، چون رشته اسکواش برای مردم ناشناخته بوده فعالیت آن کم و اسپانسری نداریم.
شهرستانهای خراسان رضوی پورت اسکواش ندارند
صادقی عنوان کرد: در ۳ شهرستان خراسان رضوی سرخس، نیشابور و سبزوار هیئت اسکواش تشکیل شده است که خانه ورزش پورت اسکواش ندارند.
وی گفت: سال گذشته جایگاه کشوری استان در رشته اسکواش رتبه ۲۴ بود، اما در رتبهبندی اخیر در رتبه پانزدهم قرار گرفته است.
رئیس هیئت اسکواش خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در حاشیه شهر مشهد با وجود دیوارهای آجری امکان اجرای این رشته ورزشی نیست و تنها در سالنهای موجود، با پورت اسکواش باز اجرا میکنیم.
وی افزود: ورزش اسکواش در المپیک سال آتی برای شناخت بیشتر خواهد بود که از سال ۱۳۸۲ این رشته در مشهدمقدس ایجاد شده است.
به گزارش تسنیم، شروع رقابت در این رشته ورزشی با زدن سرویس آغاز میشود و پس از برخورد به دیوار با زاویهای معین وارد زمین سرویس میشود. هر بازیکن به طور یکی در میان توپ را با راکت به دیوار روبرو میزند و حریف باید آن را به همان دیوار برگرداند که ضربهها باید با سرعت و زاویهای زده شوند که حریف نتواند توپ را به دیوار روبرو برگرداند.