داودی مدیر کل استاندارد خوزستان گفت: در هفت ماهه امسال هشت گواهی نشان حلال از سوی این سازمان در استان خوزستان صادر شده است.
او افزود: این نشان پس از بررسی الزامات فنی و استاندارد و مبنای فقهی و اسلامی به صنایع غذایی از جمله محصولات قارچ، آبلیمو، روغن خام، ترشیجات، نمکهای خوراکی، آرد و گندم داده شده است.
مدیر کل استاندارد خوزستان ادامه داد: با صادر شدن این هشت گواهی تعداد نشانهای حلال در استان به ۳۱ گواهی افزایش یافت.
آقای داودی افزود: بر اساس برنامه پیش بینی میشود کل تعداد صدور گواهی نشان حلال در استان تا پایان امسال به ۴۵ گواهی افزایش یابد.
او گفت: براساس قانون تنها مرجع صدور گواهی نشان حلال سازمان ملی استاندارد است.