صادق کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه امروز در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به خدمات گسترده دانشگاه علوم پزشکی، گفت : در بازده زمانی ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۱ در استان ۱۴ پروژه درمانی در ۲۶ هزار و ۹۶۹ متر افتتاح و ۱۵۲ تخت به مجموع تختهای درمانی استان اضافه شده است.
وی با بیان اینکه ۶ پروژه درمانی به مساحت ۳ هزار ۶۳۷ متر با ۶۲ تخت در استان آماده افتتاح است، ادامه داد: این پروژهها به بهرهبرداری رسیده و قرار است با حضور وزیر بهداشت افتتاح شوند.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه یک پروژههای آماده افتتاح را در قالب پروژه مهم آی. سی. یو بیمارستان فارابی بیان کرد و افزود: با افتتاح آن ۲۵ تخت آی. سی. یو که در استان خیلی کم داریم به مجموع تختهای آی. سی. یو استان اضافه میشود.
پروژه بیمارستان امام خمینی (ره) اسلام آبادغرب با ۳۲ تخت، پروژه بیمارستانی امام خمینی (ره) کرمانشاه، بیمارستان ثلاث باباجانی، سی. تی. اسکن بیمارستان گیلانغرب از دیگر پروژههای درمانی آماده افتتاح استان است که کریمی به آنها اشاره کرد.
وی با اشاره به ۷ پروژه در حال اجرا، گفت: با اجرای این تعداد پروژه تا پایان سالجاری، ۳۹۹ تخت دیگر به مجموع تختهای بیمارستانی استان اضافه خواهد شد.
کریمی یکی از پروژههای مهم در دست اجرا را در قالب پروژه مهم در حوزه شیمی درمانی عنوان کرد و افزود: بیمارستان سرطان کرمانشاه (در حوزه شیمی درمانی) که در کنار بیمارستان امام رضا (ع) شهر کرمانشاه قرار داد یکی از مهمترین بیمارستانهای سرطان کشور است.
وی با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصدی این بیمارستان، تصریح کرد: تمام تجهیزات پزشکی پیشرفته و سنگین این بیمارستان به غیر از هتلینگ آن خریداری و در حال نصب است و بزودی با بهرهبردای از آن، ۱۲۰ تخت به مجموع تختهای بیمارستانی استان اضافه خواهد شد.
بیمارستان سرپلذهاب با ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی از دیگر پروژههای در دست اجرا است که معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به آن اشاره کرد و گفت: با تکمیل آن ۸۱ تخت دیگر به تختهای بیمارستانی استان اضافه میشود.
وی اشارهای هم به آخرین وضعیت بیمارستان روانسر داشت و افزود: فاز یک بیمارستان ۶۴ تختخوابی این بیمارستان به پایان رسیده و برای تکمیل ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار برآورد شده که باید حداقل ۳۰ درصد اعتبارات تخصیص یابد تا عملیات اجرایی آن آغاز شود.
کریمی خاطرنشان کرد: از آنجا که تأمین این میزان اعتبار زمانبر است؛ بیمارستان ۳۲ تختخوابی را در این شهرستان آماده و افتتاح شده، البته با کمبود پزشک متخصص مواجه است.
کریمی با بیان اینکه دالاهو تنها شهرستان استان است که بیمارستان ندارد، افزود: با پیگیریهای صورت گرفته، عملیات اجرایی این پروژه اجرایی شده و فاز یک (اسکلتی) آن به اتمام رسیده و فاز دوم آن در مناقصه است که پیشبینی میشود تا یکسال آینده به بهرهبرداری برسد.
وی طرح توسعهای و بهینهسازی بیمارستان ترومای طالقانی کرمانشاه را از جمله پروژههای مهم در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دانست و اظهار کرد: در توسعه اورژانس بیمارستان که از سال ۹۳ شروع شد به دلیل مشکلات مالی و تأمین اعتبار، هماکنون نزدیک به ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تا اوایل سال آینده تحویل داده خواهد شد.
وی با اشاره به اضافه شدن ۷۰ تخت اورژانس این بیمارستان، ادامه داد: در طرح توسعهای و بهینهسازی بیمارستان طالقانی ۷۰ تخت دیگر به مجموع تختهای آن اضافه میشود، که امیدواریم با این مجموع ۱۴۰ تخت تا حد زیادی مشکلات آن برطرف شود.
کریمی با اشاره به آخرین وضعیت احداث بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی کرمانشاه، اجرای پروژههای بیمارستانی را بسیار هزینهبر عنوان کرد و افزود: برای احداث هر متر بیمارستان ۶۰ میلیون تومان و برای هر تخت بیمارستانی به پنج میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
این مقام مسئول اظهار کرد: احداث این بیمارستان با استفاده از منابع دولتی زمانبر است، آنگونه که بعد از ۱۳ سال هنوز ۱۰ درصد پیشرفت دارد؛ باید این پروژه در قالب مطالبات استانی مطرح شود و برای تأمین مالی آن با پیگیری مسئولان استانی به دنبال منابع دیگری (تهاتر نفتی) بود.
وی به پروژههای بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اشارهای داشت و افزود: از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ در این حوزه ۶۵ پروژه به بهرهبرداری رسیده است.
کریمی با بیان اینکه ۲۶ پروژه در حوزه بهداشت آماده افتتاح است، تصریح کرد: ۳۳ پروژه هم در دست اجرا داریم.
وی از اتفاقات خوب در بحث اعتبارات عمرانی بهخصوص در حوزه بهداشت در دولت سیزدهم سخن گفت و افزود: سفر رئیس جمهور به استان، برای حوزه بهداشت پرخیر و برکت بود و تمامی پروژههایی که به دلیل اعتبارات خوابیده بودند، فعال شدند .