خیرالنساء امیری با بر شمردن توانهای محیطی سواحل مَکُران و ویژگیهای خاص گردشگری منطقه افزود: ظرفیتهای این شهرستان بهگونهای است که میتوانیم در تمام فصول سال از نقاط مختلف کشور و کشورهای همسایه به عنوان مقصد سفر تعریف شود.
وی بیان کرد: تحقق این امر نیازمند تأسیسات و تسهیلات زیر بنایی، امکانات رفاهی حمل و نقل، خدمات مناسب گردشگری و مراکز اقامتی و پذیرایی است.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چابهار، هتلداری را یکی از پایههای اصلی توسعه گردشگری در این شهرستان عنوان و تأکید کرد: با بهرهجویی از خصلت مهماننوازی ایرانی و تلاش در بکارگیری و آموزش نیروهای جوان و مجرب، سرویسدهی مناسب و خدماترسانی مطلوب به مسافران و گردشگران میتوانیم در جهت توسعه گردشگری و رونق سفرهای داخلی در شهرستان چابهار گام برداریم.
وی تصریح کرد: تلاش ما این است با تبلیغات مؤثر سواحل مَکُران را از فصلی بودن سفر خارج کنیم.
امیری در ادامه تمدید پروانه هتلها را یکی از اولویت اساسی دانست و گفت: تمامی هتلها و مراکز اقامتی و پذیرایی نسبت به این امر باید اقدام کنند.
وی اظهار کرد: با توجه به اینکه روند تمدید پروانه، ورود به سامانه جانا و تکمیل مدارک زمانبر است اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی بهمنظور حمایت از جامعه هتلداران و بسته حمایتی و ایجاد انگیزه نسبت به اختصاص فرصت و بازه زمانی لازم و صدور مجوز موقت و ارسال نرخنامه طبق سازمان منطقه آزاد مساعدت لازم را مبذول کنند تا هتلها مجبور به مراجعه به منطقه آزاد جهت صدور پروانه نباشند.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چابهار ادامه داد: تمامی مراکز اقامتی و پذیرایی نسبت به اخذ مجوز و تمدید پروانه تا ۱۰ روز آینده اقدامات لازم را انجام دهند.