علیرضا قاسمی فرزاد گفت: برای ثبات و کاهش قیمت گوشت قرمز و مواد پروتئینی باید اتحادیه مربوطه با نظارت مجموعه ادارهکل دامپزشکی گوشت سالم و بهداشتی وارد استان کنند.
او گفت: روند این اقدام به تعویق افتاده بود که با فرصت یک هفتهای، مقرر شد اتحادیه جهت اجرای مصوبه جلسهی پیش اقدام نماید.
استاندار همدان گفت: مقرر شد اگر در فرصت معین اقدامی صورت نگیرد، بخش خصوصی با سازوکار مشخصی، گوشت مورد نیاز استان را تأمین و عرضه کند تا قیمت متعادل شود.
علیرضا قاسمی فرزاد به مجموعه دامپزشکی و سازمان جهادکشاورزی، تأکید کرد نظارت و کنترل تعداد کشتار بر اساس مقدار مشخص شده در پروانهها انجام دهند.
او گفت: اگر در کشتارگاهها امحا و احشای مرغ بدرستی پاک نشود، این مساله اثرات نامناسبی روی مرغ تحویلی به شهروندان خواهد گذاشت.
استاندار همدان گفت: به منظور تامین نیاز مردم، جوجه ریزی ماهانه استان نباید از سه میلیون قطعه کمتر باشد.