سید محمدرضا سید حسینی در نشست قرارگاه امنیت غذایی افزود: با این میزان جوجه ریزی در واحدهای مرغداری سیستان وبلوچستان بیش از ۲۰ هزار تن گوشت مرغ تولید و روانه بازار مصرف میشود.
وی تصریح کرد: در راستای ارتقای ضریب خوداتکایی سیستان و بلوچستان به تولید گوشت مرغ بیش از هزار و ۱۰۰ مجوز موافقت اصولی ساخت مرغداری ۲۰ هزار قطعهای برای بهره برداران استان صادر شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان ادامه داد: قبل از دولت سیزدهم فقط ۳۰ درصد گوشت مرغ مورد نیاز در واحدهای مرغداری فعال استان تولید میشد که با اسقبال بخش خصوصی و سرمایه گذاری بیش از ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان تعداد واحدهای مرغداری استان در حال افزایش است.
سیدحسینی ادامه داد: پیشرفت فیزیکی واحدهای مرغداری در دست ساخت در سیستان و بلوچستان بین ۳۰ تا ۹۰ درصد است.
وی اظهار امیدواری کرد که با توجه به ساخت واحدهای جدید پرورش صنعتی مرغ گوشتی تا پایان امسال ضریب خوداتکایی استان در تولید گوشت مرغ به رشد قابل توجهی برسد.