رضا بهراملو گفت: ۶ هزار و ۲۲۴ تن تولید گوشت مرغ استان در ماه گذشته بوده که این میزان، ۲ هزار و ۴۳۰ تن نسبت به مهر ماه سال پیش افزایش داشته است.
او گفت: میزان جوجهریزی استان در ماه گذشته سه میلیون و ۱۴۳ هزار قطعه گزارش شده که بیش از میانگین کشوری است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه میانگین تحقق تعهد جوجهریزی مهرماه در کشور ۸۸ درصد بوده است گفت: تلاش برای افزایش جوجهریزی و افزایش تولید گوشت مرغ در همدان مضاعف است که در این بین تولیدکنندگان نقش بسزایی دارند.
بهراملو گفت: عملکرد جوجهریزی طی مهر ماه در شهرستانهای تویسرکان ۱۵۴ درصد، رزن و درگزین ۱۱۶ درصد، ملایر ۱۱۳ درصد و اسدآباد ۹۸ درصد بود.
او گفت: گام نخست اجرای تعهد جوجهریزی برای تامین مطمئن مرغ مورد نیاز شهروندان استان و ارسال مازاد به سایر نقاط کشور و در گام بعدی ارتقای کیفیت تولید در دستور کار سال ۱۴۰۲ قرار گرفته است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: مکاتبات و پیگیریها جدی به منظور واردات گوشت قرمز گرم و منجمد به استان انجام شده است.