برداشت ذرت علوفه‌ای از ۲۴۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان قم تا پایان آبان ماه ادامه خواهد داشت.

محمدعلی سلامی،معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی قم با اشاره به اهمیت محصول ذرت دامی به عنوان یکی از اصلی‌ترین مواد غذایی دام و همچنین تعدد واحد‌های دامپروری در سطح استان قم گفت: سطح زیر کشت ذرت علوفه‌ای در استان بیش از ۲۴۰۰هکتار است که پیش بینی می‌شود امسال حدود ۱۰۰ هزار تن ذرت علوفه‌ای برداشت کنیم.

او ذرت را محصولی پر آب بر و استان قم را جز استان‌های کم آب کشور دانست و افزود: در تلاشیم با انجام اقدامات اصلاحی افزایش محصول در واحد سطح ایجاد کنیم.

سلامی افزایش آرایش کشت بوته از ۷۵ سانت به ۱۳۰ سانتی متر و کنترل تغذیه و محلول پاشی و کود‌های ریز مغذی ویژه این محصول را از جمله اقدامات انجام شده بیان کرد و گفت: متوسط برداشت در سال‌های گذشته زیر ۴۰ تن در هر هکتار بوده، اما امسال توانستیم با اقدامات انجام شده متوسط برداشت را به ۴۳ تن در هر هکتار برسانیم.

او افزود: استان قم سالانه به بیش از ۲۸۰ هزار تن ذرت علوفه‌ای احتیاج دارد که ۱۰۰ هزار تن آن در داخل استان تولید می‌شود.

برداشت ذرت علوفه‌ای از ۲۴۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان قم از ابتدای آبان آغاز شده و تا پایان ماه ادامه خواهد داشت.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.