ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه در ابتدای نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: به ملت بزرگ و صبور فلسطین تسلیت میگویم همچنین مرگ اخلاق در قاموس دولت آمریکا و برخی رژیمهای اروپایی به بشریت و ملتهای آزاده دنیا را نیز تسلیت میگویم.
کنعانی در پاسخ به سوالی درباره پیگیریهای حقوقی وزارت خارجه برای جلوگیری از کشتار مردم غزه توسط رژیم صهیونیستی اظهار کرد: داستان جنایات صهیونیستها یک رنج ۷۵ ساله ادامهدار است و خوشبختانه جهان بیش از هر زمان دیگری به ماهیت نژادپرستانه این رژیم پی برده است و همانگونه که وزیر خارجه تاکید کرد این رژیم بیش از بیست جنگ را در منطقه بهراه انداخته است و بخشهایی از خاک لبنان و سوریه را در دست اشغال دارد.
سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه پیگیری این جنایتها یک مسئولیت بینالمللی و برعهده سازمان ملل است، بیان کرد: درباره آنچه در غزه میگذرد باید تحقیق شود و ایران سالهاست درباره جنایات جنگی اسرائیل یک کمیته برگزار شود و جنایتکاران را به محاکم بینالمللی بسپارد با همین نگاه هم وزیر خارجه در جده پیشنهاداتی را مطرح کرد مبنی بر اینکه یک کمیته تخصصی متشکل از حقوقدانان تخصصی تشکیل شود تا به جنایات مستمر رسیدگی شود تا جنایتکاران مورد مواخذه قرار بگیرند. این خواسته ایران هم در مقر سازمان ملل و هم در مقر سازمان همکاری اسلامی در جده بود.
کنعانی در پاسخ به سوالی درباره کمکهای بشردوستانه ایران به غزه گفت: این امر مورد توجه جدی کشورمان بوده است و بر اصل توقف این جنایات تاکید کردهایم. این موضوع در گفتگوی وزرای خارجه ایران و مصر هم تاکید شد تا بتوانیم کمکهای ایران را در سریعترین زمان ممکن به غزه برسانیم.
وی ادامه داد: در گفتگوی وزیر خارجه با دبیرکل سازمان ملل نیز این موضوع مطرح شد، اما صهیونیستها تمام خواستههای جهانی را برای این موضوع رد کرده است و تا کنون تمام کمکها دپو شده است و امکان ارسال وجود ندارد مقامات ما با مسئولان مصری در تماس هستند تا شرایط برای ارسال این کمکها فراهم شود.
سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سوالی درباره اینکه مقامات آمریکایی خطاب به ایران میگویند موضوع غزه را تمام کنید، گفت: پاسخ ما هم یک جمله است بس کنید.
وی ادامه داد: موضوع پایانبخشی به جنایات اسرائیل از اولویتهای اولیه ایران است و اکنون به نظر میرسد که خواسته اغلب کشورها این است که در کوتاهترین زمان عملیات نظامی علیه ایران پایان یابد. اکنون جامعه بین المللی این را به عنوان یک خواسته اصلی در نظر دارد و ما بهطور جدی این موضوع را ادامه میدهیم.
کنعانی بیان کرد: متاسفانه مجامع بینالمللی نشان دادند که در کارکرد اصلی بحرانها موفق عمل نکرده است و اگر کارکرد این بحرانها موثر بود ما شاهد چنین بحرانهایی نبودیم. جای تاسف است که آمریکا و اروپا، سازمان ملل را گروگان خود قرار داده است. تلاش ما این است که با رایزنیهای مختلف، این فشار بر کشورها تحمیل شود که نسبت به صلح بینالمللی اهتمام ویژه را نشان دهند.
سخنگوی وزارت امور خارجه درباره مذاکرات ایران و آمریکا گفت: مذاکرات در چارچوب تعریف شده و با ابتکار عمل سلطان عمان مطرح است. طبعا شرایط فلسطین میتواند بر بسیاری از مسائل تاثیرگذار باشد. ایران به تعهدات خود پایبند است و این موضوع پویاست و در هر زمانی شرایط ایجاد کند و تحول جدی داشته باشیم موضوع را به اطلاع رسانهها خواهیم رساند.
وی در پاسخ به سوالی درباره سخنرانی وزیر خارجه در سازمان ملل گفت: این سازمان مقری برای تمام کشورها است تا مواضع خود را تبیین کنند و در همین زمینه هم مواضع منطقی را درباره بحران فلسطین در غزه بیان کردند طبعا آنهایی که در کنار این رژیم ایستادند مواضع حق را نپذیرند، ایران هم ارزشی برای این واکنشها قائل نیست.
کنعانی گفت: درباره تحولات منطقهای هم متاسفانه در استمرار رویکرد صهیونیستها، منطقه در سایه استمرار این جنایات میتواند آبستن رویدادهای ناگهانی باشد و این نگرانی جدی ایران است و این مسئولیت کشورهای حامی اسرائیل است.
سخنگوی وزارت امور خارجه اظهار کرد: این تهدید صرفا متلعق به ایران نیست بلکه تاریخ ۷۵ ساله این رژیم نشان داده که این رژیم تهدیدی برای کل منطقه است و در برابر این خطر تمام کشورها دست بسته نخواهند ماند. ثبات لبنان برای ایران مهم است، اما در نهایت خود لبنان درباره امنیتش تصمیم خواهد گرفت برای ما اصل وجود صلح در منطقه است.
کنعانی درباره دیوان بین المللی دادگستری گفت: مجامع بینالمللی باید وظیفه ذاتی خود را در باره جنایات این رژیم انجام دهند و ایران در هر زمینهای که بتواند این رژیم را پاسخگو کند اقدام خواهد کرد، در سایه تداوم بحران تحرکات دیپلماتیک ایران نیز ادامه دارد، بحث تشکیل جلسه وزرا و روسای کشورها در حال تبادل نظر است، ایران هم از برگزاری نشست در سطح وزرا و هم روسا حمایت میکند. شخص رئیس جمهور هم در ارتباطات خود این موضوع را در دست پیگیری قرار داده است.
وی درباره توافق نامه امنیتی ایران و عراق افزود: بازه این توافق ۲۸ شهریور بود و کمیته مشترکی برای بررسی میدانی ناظر بر این توافقنامه شکل گرفت. این گفتگوها ادامه دارد و ما هنوز ارزیابی کاملی نداریم که این توافق بهطور کامل اجرا شده است یا خبر، خواسته ایران اجرای کامل این توافقنامه است که باید مورد راستی آزمایی قرار بگیرد.
این دیپلمات کشورمان درباره سفر باقری به روسیه گفت: سفر دکتر باقری در چهارچوب تصمیمات سیاسی دو کشور برگزار شد. مسائل دوجانبه، تحولات قفقاز، مذاکرات و نشست ۳+۳ بخشی از مباحثی بود که در این سفر انجام شد، در چهارچوب گفتگو و تبادل نظر دیدار و گفتگویی هم با مسئول سیاست جنبش حماس در مسکو انجام شد و آخرین وضعیت غزه مورد مشورت قرار گرفت.
کنعانی در پاسخ به سوالی درباره پیشنهاد ایران درباره فلسطین تصریح کرد: ایران به احقاق حقوق ملت فلسطین اعتقاد دارد و معتقدیم که مقاومت حق مشروع ملت است تا بتواند دولت قانونی تشکیل دهد، اما عدهای با حمایت از این رژیم، وصلههایی را به مقاومت میچسبانند، اما ایران اعتقاد دارد که مقاومت حق مشروع فلسطین است با همان منطقی که سایر کشورها از اسرائیل حمایت میکنند منطق ملت ایران نیز برگزازی یک رفراندوم عمومی با نظارت دقیق سازمان ملل است و این مبتنی بر روندهای دیپلماتیک است و این طرح را ایران رسما در سازمان ملل به ثبت رسانده است و این راهکار میتواند پایان بخش اشغالگری در فلسطین باشدـ
وی در پاسخ به سوالی درباره اف ای تی اف گفت: ما در این زمینه سازوکارهای ملی داخلی برای تضمین شفافیتهای مالی داریم و اطلاع رسانی در این زمینه قبلا انجام شده است.
قند تو دلم آب شد.
مردم ایران خودمون هزار بار واجب تر هستند.
قند تو دلم آب شد.
مردم ایران خودمون هزار بار واجب تر هستند.
کاش همینطور بمونه واقعا
کمک ها را با کشتی باربری به همراه ناو گرو حمایتی ارتش ، از طریق دریای مکران به سمت اقیانوس هند و بعد عبور از باب المندب و دریای سرخ و کانال سوئز به مدیترانه وارد کنیم ، از این پس دو احتمال وجود دارد.
1. درگیری ناو گروه آمریکایی با کاروان ایران که ریسک بالایی برای آمریکایی ها دارد ، چون بزند یا بخورد ، در نتیجه سبب ورود مستقیم ایران به درگیری را فراهم می کند و با حمایت جهانی ملل از مقاومت و ایران ، ما پیروزیم و آمریکا با هزینه ی بیلیون دلاری محکوم به شکست.
2. ناو گروه ایران را نادیده بگیرد و از درگیری مستقیم اجتناب نماید ، که باز هم ماپیروز میدانیم و از طریق ساحل غربی ، به غزه امداد رسانی آغاز می شود.
خبر ندارند با یک دهم گرم یک ویروس کل دنیا رو به کشتن می دهند و پیروز می شوند
میگم چرا همش درجا می زنیم و پیشرفت نمی کنیم.
کمک ها را با کشتی باربری به همراه ناو گرو حمایتی ارتش ، از طریق دریای مکران به سمت اقیانوس هند و بعد عبور از باب المندب و دریای سرخ و کانال سوئز به مدیترانه وارد کنیم ، از این پس دو احتمال وجود دارد.
1. درگیری ناو گروه آمریکایی با کاروان ایران که ریسک بالایی برای آمریکایی ها دارد ، چون بزند یا بخورد ، در نتیجه سبب ورود مستقیم ایران به درگیری را فراهم می کند و با حمایت جهانی ملل از مقاومت و ایران ، ما پیروزیم و آمریکا با هزینه ی بیلیون دلاری محکوم به شکست.
2. ناو گروه ایران را نادیده بگیرد و از درگیری مستقیم اجتناب نماید ، که باز هم ماپیروز میدانیم و از طریق ساحل غربی ، به غزه امداد رسانی آغاز می شود.
بایستی سفارتخانه های خود با رژیم صهیونیستی را بسته وآنرا تحویل حماس بدهند یعنی تما می ارتباط خود را با این رژیم قطع کنند. تا در انزوای کامل قرار بگیرد.
به خودت نگاه نکن نفست از جای گرم و وضع مالی در حد معقول داری
بعضی ها بخاطر حرف همین مدیران مسئولان به بهانه حمایت از تولید داخلی زندگی شونو توی بورس بردند به خاک سیاه نشستن و فوت شدند زندگی ها از هم پاشید دریغ از یک کمک یا همراهی مدیران
الان این اسمش انسانیت که بخاطر اعتماد دچار این گرفتاری ها شدند؟؟
پس نسخه رفرامدم را برای دیگران بلدید بپیچید
ماهم دیر بجنبیم فردا روز ماهم باید برای دفاع دربرابر غاصبین قرار بگیریم.
اينهمه از مردم سوریه یمن دفاع کردیم کمک کردیم
الان شده جایگاه چین روسیه آمریکا باقی کشورها!!
چرا نوشتید خواسته اغلب کشورها این است که هر چه زودتر عملیات نظامی علیه ایران پایان یابد؟
اگه نمی تونید به غزه کمک کنید این مبالغی که در حساب های اعلامی برای کمک جمع شده رو خرج بیماران سرطانی یا فقرا یا جوانان ایرانی که اول ازدواج مشکل مسکن دارن بکنید.
یه وقت صرف جیب آقایون نشه...
طبق اعلام رسانه های داخلی هنوز در ایران روستاهایی هست که آب شرب لوله کشی و سالم ندارن
مردم خودمون تو ایران بیشتر نیاز دارند.
چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است.