داریوش فرمانی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کرمانشاه با بیان اینکه با پیگیریهای انجام شده، فردا (۹ آبان) کرمانشاه میزبان جلسه شورای ثبت کشور است، گفت : کرمانشاه به عنوان دومین جهان شهر خلاق خوراک کشور از ظرفیت ویژهای در این حوزه برخوردار است و به همین منظور رایزنیهای زیادی برای برگزاری این جلسه به میزبانی کرمانشاه انجام شد که مورد موافقت قرار گرفت.
وی افزود: این جلسه که به ثبت ملی غذاهای ایرانی اختصاص دارد، با حضور تعدادی از استانهای کشور به میزبانی کرمانشاه برگزار میشود.
مدیرکل میراث فرهنگی کرمانشاه تصریح کرد: ثبت ملی غذاها قطعا به معرفی و باز زندهسازی آنها و قرار گرفتن در سبد غذایی خانوادهها کمک میکند.
فرمانی با اعلام اینکه سهمیه هر استان در سال ثبت یک یا دو غذا است، تصریح کرد: با توجه به اینکه کرمانشاه شهر جهانی خوراک است، در نشست فردا (سه شنبه) به صورت ویژه پرونده ۴۰ خوراک کرمانشاهی مورد بررسی قرار میگیرد.
وی اظهار کرد: بعد از ثبت ملی، لوح ثبتی و خود این غذاها در جشنواره بینالمللی خوراک کرمانشاه به معرض نمایش در میآید .