کیا عاشوری در برنامه تجلیل از دستندرکاران طرحهای سالم سازی سواحل شهرستان رشت اظهار کرد: شهرستان رشت دارای ۲۲ کیلومتر نوار ساحلی متشکل از ۱۰ روستای ساحلی در حوزه بخشهای خشکبیجار و لشت نشا است.
سرپرست فرمانداری رشت با بیان اینکه در سواحل شهرستان رشت ۶۰ نقطه خطرآفرین خارج از طرحهای سالم سازی شناسایی و تحت پوشش قرار گرفت گفت:
کلیه حریم ۶۰ متر سواحل شهرستان رشت کاملاً آزاداست و تقریباً کل نوار ساحلی در تابستان سال جاری به دلیل نزدیکی به مرکز استان و همچنین دسترسی بسیار آسان همواره با تراکم بسیار بالای مسافرین خصوصاً در ایام گرم سال مواجه بود.
وی اضافه کرد: ۱۱۵ منجی و مراقب دریا و همچنین ۳۹ نفر امدادگر هلال احمر در ۶۰ نقطه ساحلی و دو طرح سالم سازی شهرستان رشت به کارگیری شدند.
عاشوری تصریح کرد: خوشبختانه با تنظیم قرارداد با هیئت نجات غریق شهرستان رشت و مساعدت استانداری حقوق ناجیان غریق و مراقبین و امدادگران هلال احمر به موقع پرداخت شد.
سرپرست فرمانداری رشت اضافه کرد: ۵ دستگاه آمبولانس و چهار دستگاه موتور سیکلت متعلق به جمعیت هلال احمر در طرحها و مناطق خطرآفرین در مناطق مستقر بودند.
عاشوری گفت: یگان ویژه با حدود ۶۰ نفر نیرو در قالب سه اکیپ گشت نوار ساحلی (اعم از دریایی و ساحل) سواحل شهرستان رشت را به نحو مطلوبی تحت پوشش قرار دادند.
وی اظهار داشت: خوشبختانه در سال جاری با وجود ورود شمار بالای گردشگران و با تلاش قریب به ۳۰۰ نفر از عوامل اجرایی اعم از منجیان، یگان ویژه، دهیاران، امدادگران هلال احمر، همیاران پلیس و ... برای اولین بار هیچ گونه غرق شدگی در سواحل نداشتیم و برابر گزارشها بالغ بر ۲۵۰ نفر نیز توسط منجیان از خطر غرق شدن نجات پیدا کردند.
سرپرست فرمانداری رشت تصریح کرد: در اجرای برنامههای فرهنگی هم سال پرباری در سواحل شهرستان رشت داشتیم که بالغ بر ۴۰ برنامه فرهنگی تحت عنوان کشتی نجات در ایام محرم و جنگهای شادی در ایام بعد از ماه محرم و صفر در سواحل و طرح سالم سازی داشتیم.