این طرح به طول ۲۴۰ کیلومتر با سرمایه گذاری ۲۰۰ میلیارد تومان در مدت ۱۸ ماه اجرا میشود.
شهردار تبریز در نشست آغاز اجرای این طرح با اشاره به عقب ماندگی این شهر در حوزه فیبر نوری به نسبت سایر کلانشهرها گفت: فاز دوم این طرح نیز ۴۵۰ کیلومتر با پیش بینی ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری خواهد بود.
هوشیار با بیان اینکه فیبرنوری از مهمترین زیرساختهای هوشمندسازی و درآمدهای پایدار شهری تبریز است خاطرنشان کرد: شهرداری تبریز در دو سال گذشته با بهرهگیری از توان فنی و مهندسی خود نزدیک ۷۰ کیلومتر فیبرنوری احداث کرده و برای توسعه آن تا ۷۰۰ کیلومتر و بهرهمندی عموم شهروندان از این تکنولوژی برنامه ریزی کرده است.
مدیرعامل شرکت ایرانسل مجری این طرح نیز توسعه بستر فیبر نوری در کلانشهرها را از اولویتهای دولت خواند و گفت: اجرای طرح فیبر نوری شهر تبریز موجب توسعه کسب و کارها و گسترش اقتصاد دیجتال، پایدارسازی شبکه در شرایط مختلف آب و هوایی، ایجاد ظرفیتهای جدید ایرانسل و کاهش آلودگی فرکانس شبکه در این شهر میشود.
عباسی اضافه کرد: شرکت ایرانسل بیش از ۲۵۰۰ میلیارد تومان در طول ۱۵ سال گذشته در آذربایجانشرقی سرمایهگذاری کرده که ۸۰۰ میلیارد تومان از میزان سرمایهگذاری در تبریز انجام شده است.
وی با بیان اینکه امسال امسال به منظور توسعه کیفیت شبکه ایرانسل در تبریز ۳۰ سایت نسل پنجم شبکه تلفن همراه فعال سازی شده و تا پایان سال این رقم به ۳۵ سایت افزایش مییابد، افزود: تعداد سایت ایرانسل نسل پنج فناوری همراه در این شهر در سال آینده به دو برابر افزایش مییابد و پوشش این نسل در شهر تبریز از ۱۰ درصد کنونی به ۲۰ درصد میرسد.