مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه نداشتن کف بر روی برخی از معابر کرناچی و اینکه برخی ساخت و ساز‌های آن در حریم و بستر رودخانه واقع شده اند را از موانع اصلی ساماندهی فاضلاب برشمرد.

داودی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه گفت : چنانچه اعتبارات تخصیص یابد و مشکلات مرتفع شود، ساماندهی فاضلاب کرناچی در اولویت ما خواهد بود.

رضا داودی از پیچیدگی‌های ساماندهی فاضلاب کرناچی یاد کرد و افزود: بخشی از ساخت و ساز‌های این منطقه غیرمجاز و در نزدیکی رودخانه بوده و در محدوده شبکه فاضلاب شرکت آب و فاضلاب نیست.

وی با بیان اینکه تعدادی از این ساخت و ساز‌ها نیز در حریم و بستر رودخانه قره‌سو واقع شده، تاکید کرد: ابتدا باید تکلیف این واحد‌های مسکونی با همراهی آب منطقه‌ای و شهرداری مشخص شود و شهرداری کد کف و بر بدهد تا بتوان متناسب با آن شبکه فاضلاب را نیز اجرا کرد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه موضوع دیگری که درباره ساماندهی فاضلاب کرناچی مطرح است را تامین اعتبار آن دانست و با بیان اینکه این طرح از دو محل ردیف موافقتنامه تاسیسات فاضلاب شهرک‌های اقماری و ردیف موافقتنامه فاضلاب شهر کرمانشاه قابل اجرا است، خاطرنشان کرد: به محض اینکه منابعی از این دو ردیف در اختیار ما قرار گیرد و شهرداری و آب منطقه‌ای نیز مشارکت لازم را داشته باشند، ساماندهی فاضلاب کرناچی در اولویت ما خواهد بود.

داودی اظهار کرد: گام بعد از اجرای شبکه، روند تصفیه این پساب است که یک گزینه برای آن اجرای تصفیه خانه برای چند شهرک این محدوده و یا اجرای ایستگاه پمپاژ و هدایت آن به سمت شبکه فاضلاب شهر است.

وی معتقد است، چنانچه بتوان برای چند شهرکی که در این نقطه از شهر داریم تصفیه خانه فاضلاب اجرا کرد، امکان تحویل پساب تصفیه شده آن به صنایع غرب کرمانشاه هم وجود خواهد داشت.

مدیرکل دفتر فنی، امور عمرانی و حمل و نقل و ترافیک استانداری کرمانشاه درباره وضعیت فاضلاب شهرک کرناچی با اشاره به اینکه برای منازلی که در این شهرک هستند دو موضوع وجود دارد، گفت: تعدادی از خانه‌های این منطقه خارج از محدوده شهر و در بستر و حریم رودخانه احداث شده اند و ساخت و ساز آن‌ها نیز غیرمجاز است، از همین رو به لحاظ قانونی نیز، چون در بستر و حریم رودخانه "قره‌سو" واقع شده اند امکان ارائه خدماتی مانند شبکه فاضلاب برای آن‌ها وجود ندارد.

محمد جواد خجسته با بیان اینکه این منازل مسکونی عمدتا همان‌هایی هستند که در سیل سال ۱۳۹۸ نیز آسیب دیدند، یادآور شد: تنها راهکار برای این واحد‌ها ساماندهی آن‌ها است.

وی تعداد این واحد‌های مسکونی را حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ مورد اعلام کرد و افزود: به حدود ۵۰ مورد از صاحبان این واحد‌ها زمین هم تعلق گرفت تا جابجا شوند، اما با وجود اینکه زمین گرفتند باز هم منازل خود در کرناچی را تخلیه نکردند.

مدیرکل دفتر فنی، امور عمرانی و حمل و نقل و ترافیک استانداری کرمانشاه افزود: بخش دیگری از خانه‌ها در داخل محدوده شهر قرار دارند که مقرر شد شهرداری طرح اصلاحیه این منطقه را تهیه و تکلیف کد کف و بر آنجا را مشخص کند که تاکید ما این است که شهرداری هرچه زودتر نسبت به تهیه این طرح اصلاحی و کد کف و بر برای ساخت و ساز‌هایی که در محدوده شهر قرار دارند اقدام کند تا کار سایر دستگاه‌های خدمات رسان از جمله شرکت آب و فاضلاب برای ساماندهی فاضلاب این منطقه تسهیل شود .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.