سیدحیدر محمدی، رئیس سازمان غذا و دارو گفت: بررسی ها نشان می دهند که نیاز کشور به شیر خشک سالیانه حدود ۶۰ میلیون قوطی رگولار و حدود ۱۵ میلیون قوطی شیر خشک رژیمی است. شیرخشک های رگولار از طریق تولید و شیر خشک رژیمی به وسیله واردات تامین می شوند.
او گفت: در حال حاضر بیش از نیاز بازار شیر خشک رگولار در کشور تولید می شود. با توجه به این که شیر خشک وارداتی مشمول ارز حمایتی است، بخشی از آن احتمالا قاچاق می شود.
رئیس سازمان غذا و دارو بیان کرد: الان بسیاری از برندهای شیرخشک در بازار موجود هستند و کمبودی در این خصوص گزارش نشده است.
محمدی ادامه داد: اگر در منطقه ای برند خاصی از شیر خشک کمیاب شده است، مردم می توانند با مشورت پزشک متخصص از برند دیگری استفاده کنند و هیچ مشکلی در این زمینه ایجاد نخواهد شد.
او اضافه کرد: با الزام ثبت توزیع شیر خشک در سامانه تی تک جلوی قاچاق شیر خشک گرفته خواهد شد.
رئیس سازمان غذا و دارو بیان کرد: شیر خشک به دلیل بروز مشکلاتی در زمینه نقل و انتقال ارز دچار کمبودهایی شده بود که الان این کمبود بر طرف شده است و مدتی زمان می برد تا بازار به حال عادی خود برگردد.
با توجه به این که عده ای از مخاطبان باشگاه خبرنگاران جوان از نبود شیر خشک مورد استفاده فرزند خود اطلاع داده اند؛ از شما مخاطبان گرامی درخواست می کنیم با ذکر نوع شیر خشک و منطقه مورد جست و جو که با نبود شیر خشک مواجه است، ما را در پیگیری هر چه بهتر این موضوع یاری کنید.