پرویز فروغی گفت: نرخ کنونی هرکیلو مرغ زنده ۵۲ تا ۵۳ هزارتومان است که براین اساس مرغ گرم با نرخ مصوب ۷۳ هزارتومان در خرده فروشی ها باید عرضه شود.
به گفته او، با توجه به افزایش قیمت نهاده های دامی، هزینه تمام شده تولید بالای ۶۰ هزارتومان است که انتظار می رود هرچه سریع تر نرخ مصوب اصلاح شود.
فروغی ادامه داد: بنابر اعلام وزارت جهاد ماهانه ۱۴۰ تا ۱۴۵ میلیون قطعه جوجه ریزی باید صورت گیرد چراکه این حجم جوجه ریری منجر به ورشکستگی مرغداران و خروج آنها از چرخه تولید می شود.
دبیرکانون پرورش دهندگان مرغ گوشتی گفت: با توجه به روند جوجه ریزی ماه های اخیر کمبودی در عرضه مرغ نداریم.
او گفت: با توجه به افزایش هزینه های تولید، اصلاح هرچه سریع تر قیمت مصوب امری ضروری است، در غیراینصورت میزان جوجه ریزی کاهش می یابد.