مسعود ایرانی اظهار کرد: مجموع سرمایهگذاری انجام شده در این واحدها یک هزار و ۹۴۰ میلیارد ریال بوده و پس از احیا ۹۶ فرصت شغلی فراهم کردهاند.
او افزود: واحدهایی که امسال احیا شده، در زمینههای ماشینسازی، ساخت تریلی، تولید ماشینآلات راهسازی، پروفیل یوپیسی، محصولات بتنی، شن و ماسه، جوراببافی، بستهبندی آب معدنی، تولید خمیر از ضایعات کاغذ و گرانول از ضایعات فعالیت دارند.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با بیان اینکه از این واحدها هفت واحد در اردبیل و سه واحد در شهرستانهای خلخال، مشگینشهر و گرمی قرار دارند، بیان کرد: ۶ واحد در خارج و چهار واحد درون محدوده شهرکها و ناحیههای صنعتی مستقر هستند.
ایرانی اضافه کرد: ۳۶ واحد تولیدی صنعتی و معدنی استان اردبیل نیز سال گذشته احیا شده و به چرخه تولید بازگشتند که در مجموع میزان اشتغال آنها ۶۶۷ نفر و حجم سرمایهگذاری آنها ۱۱ هزار و ۶۵۸ میلیارد ریال بوده است.
او عنوان کرد: مونتاژ موتورسیکلت، ماشینآلات صنایع غذایی، فیلتر آب و دستگاه تصفیه، آسفالت، لوله پلیاتیلن، بتن آماده، شن و ماسه، آب معدنی، بازیافت پلاستیک، بازیافت فولاد و چدن، ماسک، کیک و کلوچه از جمله محصولات تولیدی این واحدها است.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به اینکه فعال کردن واحدهای راکد و استفاده حداکثری از ظرفیت واحدهای تولیدی جزو اولویتهای سازمان صنعت، معدن و تجارت است، یادآور شد: یک هزار و ۵۶ واحد تولیدی و ۲۰ شهرک و ناحیه صنعتی در استان اردبیل وجود دارد که حدود ۹۰ درصد آنها فعال هستند.
بر اساس آمارها حدود ۱۰ درصد واحدهای تولیدی استان اردبیل در رکود بهسر میبرند که از میان آنها تاکنون نزدیک به ۷۰ واحد قابل احیا شناسایی شدند.