روند جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه غزه نشان می‌دهد که این رژیم قصد دارد از غزه هیروشیمایی جدید بسازد.

دور جدید حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه که از هفتم اکتبر (۱۵ مهر) آغاز شد، همچنان ادامه دارد؛ آمار‌های مربوط به پیامد‌های جنایت مستمر رژیم صهیونیستی علیه غزه همچنان در سیر صعودی قرار دارند.

رژیم صهیونیستی در جنایت‌های اخیر خود علیه غزه از سلاح‌ها و ابزار‌های مختلفی از بمب‌های فسفری تا گرسنگی استفاده کرده است، اما نتوانسته مقاومت مردم این منطقه را درهم بشکند.

غزه زیر آتش رژیم صهیونیستی

نوار ساحلی غزه سرزمینی به وسعت ۳۶۵ کیلومترمربع دارای ۲.۳ میلیون نفر جمعیت است؛ این منطقه از سال ۲۰۰۶ تاکنون تحت محاصره زمینی، هوایی و دریایی از سوی رژیم صهیونیستی قرار دارد.

رژیم صهیونیستی از روز هفتم اکتبر دور جدید و کم‌سابقه‌ای از جنایت‌های خود را علیه غزه آغاز کرد.

بر اثر حملات رژیم صهیونیستی به غزه تاکنون بیش از ۹ هزار فلسطینی شهید شدند که بیش از نیمی از آن‌ها زنان و کودکان هستند؛ بیش از یک میلیون فلسطینی آوار شدند؛ بیش از نیمی از خانه‌های غزه آسیب دیده یا تخریب شدند؛ مدارس، بیمارستان‌ها، مساجد و کلیسا‌ها بمباران شدند؛ تجهیزات پزشکی و درمانی در بیمارستان‌ها رو به اتمام است؛ آب و برق غزه قطع و جیره‌بندی شده است؛ ورود سوخت به این منطقه ممنوع شده است؛ پیکر هزاران فلسطینی همچنان زیر آوار ساختمان‌های تخریب شده بر اثر بمباران قرار دارد.

زنگ‌های هشدار درباره وقوع فاجعه بشردوستانه در غزه به صدا درآمده‌اند، اما روند ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه به غزه همچنان به‌صورت قطره‌چکانی انجام می‌شود.

جنایت رژیم صهیونیستی علیه غزه تفاوتی با بمباران اتمی هیروشیما ندارد

آمریکا در ۸ و ۹ آگوست ۱۹۴۵ در جریان جنگ جهانی دوم شهر‌های هیروشیما و ناکازاکی ژاپن را با بمب اتمی هدف قرار داد؛ این بمب‌ها حاوی اورانیوم غنی شده بودند؛ استفاده آمریکا از بمب اتم علیه شهر هیروشیمای ژاپن در جریان جنگ جهانی دوم یکی از تاریک‌ترین نقاط تاریخ ذهن بشری است.

بمبی که آمریکا در سال ۱۹۴۵ علیه هیروشیما از آن استفاده کرد، معادل تقریبا ۱۳ هزار تن مواد منفجره «تی‌ان‌تی» بود.

رژیم صهیونیستی طی ۱۸ روز نخست حمله به غزه از میزان بمبی علیه غیرنظامیان استفاده کرد که با بمب اتم استفاده شده علیه هیروشیما قابل مقایسه بود.

تصاویر منتشر شده از غزه تفاوت چندانی با تصاویر هیروشیما در سال ۱۹۴۵ ندارد؛ بیش از ۱۸۵ هزار خانه معادل نیمی از مناطق مسکونی غزه آسیب دیده یا تخریب شدند.

در عین حال، تعداد بمب‌هایی که رژیم صهیونیستی بر غزه ریخت معادل تعداد بمب‌هایی است که آمریکا طی یک سال علیه افغانستان استفاده کرد.

رژیم صهیونیستی از ۷ تا ۲۵ اکتبر ۲۰۲۳ بیش از ۱۲ هزار تن مواد منفجره بر سر غزه ریخته است.

رژیم صهیونیستی به دنبال هیروشیماسازی غزه

رژیم صهیونیستی در حالی حملات مستمر و مرگبار خود به غزه را ادامه می‌دهد که در این مسیر از حمایت هم‌پیمانان غربی خود برخوردار است؛ حتی در مواردی نیز از جنایت‌های آن‌ها الگوبرداری می‌کند.

یک عضو سابق کنست به تازگی اعلام کرد که راه‌حل بحران، تخریب کامل غزه و رقم زدن ویرانی مانند هیروشیما بدون سلاح هسته‌ای است.

در عین حال، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که پیش از آغاز عملیات طوفان الاقصی با اقدام‌های خود آشفتگی‌های پیچیده‌ای را در اراضی اشغالی رقم زده بود، اکنون تلاش دارد تا با جامه عمل پوشاندن به آرزوی «اسحاق رابین» یعنی ناپدید کردن غزه و ساکنان آن، شرایط سیاسی خود را ترمیم کند.

او می‌داند که با تبدیل غزه به هیروشیما می‌تواند به این خواسته خود برسد.

روزنامه‌نگار آمریکایی: اسرائیل، غزه را بدون سلاح هسته‌ای به هیروشیما تبدیل می‌کند

«سیمور هرش»، روزنامه‌نگار آمریکایی با اشاره به استفاده ارتش رژیم صهیونیستی از بمب‌های هدایت شونده آمریکایی، گفت که رژیم صهیونیستی قصد دارد غزه را به هیروشیما تبدیل کند، اما بدون استفاده از سلاح اتمی.

هرش به نقل از یکی از مقام‌های اطلاعاتی آمریکا گفت که غزه بدون بمب هسته‌ای به سرنوشت هیروشیما دچار شده است.

منبع: میزان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
-
ناشناس
۰۷:۴۴ ۱۴ آبان ۱۴۰۲
لعنت بر جنگ طلبان لعنت بر کسانی که بمب و موشک ساختند بر سر ملت‌ها خالی میکنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۸ ۱۳ آبان ۱۴۰۲
لعنت خدا بر امریکا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۱ ۱۳ آبان ۱۴۰۲
مرگ بر امریکا و اسرائیل بمب های ممنوعه می زنند که از اتمی بدتر است