عین الهی با اشاره به وجود متخصصان خوب در بخش قلب در کردستان از انجام جراحی قلب در سنندج خبر داد و گفت: این بخش نیازمند تقویت است و به همین منظور یک جراح قلب حاذق به استان اعزام می‌شود.

 بهرام عین اللهی شامگاه جمعه در بازدید از مراکز درمانی کردستان، عملکرد دانشگاه علوم پزشکی کردستان در درمان بیماری‌های قلبی و عروقی را مناسب ارزیابی کرد و گفت: برای درمان بیماری‌های قلبی و عروقی روش‌های غیرتهاجمی و آنژیوپلاستی در دنیا مرسوم و لازمه این درمان، حضور جراح قلب است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به روند فزاینده ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی در کشور، این بیماری‌ها را نخستین علت مرگ و میر مردم استان کردستان دانست و گفت: مهمترین علل بیماری‌های قلبی و عروقی، سبک زندگی نادرست، مصرف زیاد چربی، فعالیت ناکافی بدنی و مصرف دخانیات است.

وی با اشاره به پیشرفت‌های به دست آمده در درمان بیماران مبتلا به سرطان، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی کردستان در ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی، موفقیت‌های بسیاری داشته و در درمان سرطان نیز ۶ پزشک متخصص در این استان فعالیت دارند.

وی با اشاره به افتتاح بخش‌های توموتراپی و آنژیوگرافی دوم بیمارستان توحید سنندج از خدمات توموتراپی به عنوان یکی از خدمات پیشرفته در درمان سرطان یاد کرد و گفت: یکی از پیشرفته‌ترین تجهیزات پزشکی دنیا امروز در بخش توموتراپی بیمارستان توحید سنندج افتتاح شد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان این که از ویژگی‌های دستگاه توموتراپی، از بین بردن نسج سرطان بدون صدمه زدن به نسج سالم بدن است، گفت: این دستگاه، سیستمی کنترلی از طریق سی تی اسکن دارد که کمک می‌کند تا اشعه به منطقه لازم، برخورد کند.

عین اللهی، ارزش روز این دستگاه را بیش از هزار میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: بیماران زیادی در کردستان در نوبت دریافت خدمات درمان سرطان در بخش توموتراپی هستند که به زودی و با اخذ مجوز‌های لازم از سازمان انرژی اتمی، خدمت دریافت خواهند کرد.

وی هدف وزارت بهداشت را، توسعه متوازن زیرساخت‌های سلامت در کل کشور برشمرد و گفت: این موضع برای این است تا بیماران برای دریافت خدمات بهداشتی و درمانی تخصصی و فوق تخصصی نیازی به مراجعه به خارج از استان محل سکونت خود نداشته باشند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۶ ۱۳ آبان ۱۴۰۲
منطقه محروم کی بدادش میرسه فکر کن کلا یک پزشک با مهارت بالاتر فرستادند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۳ ۱۳ آبان ۱۴۰۲
همه متخصص های مناطق جرم خیز باید دو تا بادی گارد داشته باشن که تو مطب و خیابون کنارشون باشن
Iran (Islamic Republic of)
یار خدا
۰۹:۵۲ ۱۳ آبان ۱۴۰۲
پزشک جذب کنید تا آمار متخصصان ما بالا رود کمبود متخصص در همه جا بالاخص مناطق محروم احساس می شود . در برخی از شهری استان خوزستان دریغ از یک متخصص حتی یک متخصص داخلی ثابت .