مدیر جهاد کشاورزی گچساران گفت: فصل برداشت لیمو ترش در گچساران از اوایل شهریور ماه آغاز و تا پایان مهر ماه ادامه دارد.
دستلاف افزود: سطح زیر کشت باغات لیمو ترش در گچساران بیش از هزار و ۵۰۰ هکتار است که از این مقدار حدود هزار و ۲۵۰ هکتار آن بارده است.
وی با بیان اینکه میانگین تولید لیموترش در هر هکتار از باغات ۱۵ تن است ادامه داد: در گچساران امسال حدود ۱۸ هزار و ۷۰۰ تن لیمو ترش از باغات این شهرستان تولید شده است.
مدیر جهاد کشاورزی گچساران اضافه کرد: محصول تولید شده برای مصارف شهرستان، استان و استانهای همجوار اعم از خوزستان، اصفهان عرضه میشود.
دستلاف بیان کرد: افزایش بهای نهادهها از جمله کود، سم و بالا بودن هزینههای نگهداری، برداشت و پایین بودن قیمت محصول لیمو ترش جوابگوی هزینههای تولید این محصول نبوده و برای بهرهبرداران سودآوری ایجاد نکرده به همین دلیل موجب نارضایتی باغداران شده است.