فرزاد آزادپور اظهار کرد: از این تعداد ۶۸ مددکار مرد و ۳۴ مددکار زن هستند که با مدارک تحصیلی شایسته و تخصصی به جامعه هدف خدمات کیفی و مطلوبی ارائه میکنند.
او بیان کرد: علاوه بر مددجویان کمیته امداد، مددکاران در مراکز نیکوکاری با این مجموعه مردمی همکاری دارند تا با شناسایی و نظارت مستمر خدماتی به نیازمندان به شکل محله محور ارائه شود.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان اردبیل به برگزاری ۹ دوره آموزشی برای مددکاران در دو سال گذشته اشاره کرد و گفت: امسال نیز برگزاری این دورههای آموزشی با اولویت در حال انجام است تا بتوانیم مددکاران را بیشتر با فعالیتهای تخصصی آشنا کنیم.
آزادپور از حمایتهای مدیرکل کمیته امداد استان در پالایش جدید جامعه هدف قدردانی کرد و افزود: در سه ماهه اول امسال این پالایش به صورت دقیق و منسجم انجام شد و با سفرهای شهرستانی مدیرکل سعی کردیم تا اطلاعات خود را به روز کنیم.
او گفت: در شش ماهه امسال بیش هزارو ۱۵۴ پرونده تحویل مراکز نیکوکاری شد تا مددکاران بتوانند بررسی و ارائه خدمات به جامعه هدف را انجام دهند.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان اردبیل از تهیه و ارائه ۴۳ گزارش برای همراهی مددکاران در رصد دقیق مددجویان در ابعاد مختلف خبر داد و افزود: یکی از دغدغههای مددجویان مساعدت برای بهرهمندی از سرپناه مناسب است که از ۸ هزارو ۱۰۰ پرونده اقشار نیازمند، ۲ هزارو ۲۰۰ خانوار نیازمند مسکن شناسایی شده است.
آزادپور بیان کرد: در کنار شفافیت و صراحت قانونی در این حوزه باید دستورالعملها به نحوی باشد که مددکاران امکان پاسخگویی و ارائه خدمات به جامعه هدف را داشته باشند.
او افزود: انتظار میرود در تامین هزینههای اجرایی پذیرش و مددکاری از سرفصلهای مشخص استانها را کمک کنند تا محدودیتی در پرداخت هزینههای مددکاران نداشته باشند.