آقا بیگی در جمع خبرنگاران به میزبانی جهاد کشاورزی شاهرود از برداشت پیاز از سطح ۴۲۰ هکتار از مزارع شهرستان شاهرود خبر داد و گفت: برداشت پیاز از نیمه دوم شهریورماه شروع شده و تا نیمه دوم آبان ادامه دارد.
وی با بیان اینکه پیشبینی میشود از مزارع پیاز شهرستان ۲۹ هزار و ۴۰۰ تن محصول برداشت شود، افزود: میانگین عملکرد پیاز در این شهرستان ۷۰ تن در هکتار است.
مدیر جهاد کشاورزی شاهرود بیان کرد: زرگان، فلات و سفید صدفی از مهمترین ارقام کشت شده پیاز در این شهرستان است.
آقا بیگی با بیان اینکه مهمترین آفات این محصول میتوان به تریپس اشاره کرد، تاکید کرد: مبارزه با این آفت درزمان مناسب از خسارت وارده به محصول به مقدار قابل توجهی جلوگیری میکند.