امیر ابراهیم رسولی سخنگوی شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب فردی بود که امروز پای سوالات انتخاباتی باشگاه خبرنگاران جوان نشست.

گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مهری حسنی- فاطمه تورانلو؛  چهار ماه به انتخابات و تعیین سرنوشت مجلس دوازدهم زمان باقی مانده است؛ با این حال، اما دو طیف اصلی اصلاحات و اصولگرا از مدت‌ها قبل برنامه‌های انتخاباتی خود را شروع کرده اند، شروعی که تقدیر یک کشور و یک ملت را رقم‌ می‌زند. در این میان باشگاه خبرنگاران جوان با رویکرد انتخاباتی خود این بار به سراغ امیر ابراهیم رسولی سخنگوی شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اسلامی رفته است تا برنامه‌های انتخاباتی آن‌ها را برای مردم روشن کند.

جلسات شورای ائتلاف هرگز تعطیل نشده است

باشگاه خبرنگاران جوان: برای شروع از برنامه‌های شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب برای مخاطبان می‌گویید؟

رسولی: شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب که از مجلس یازدهم لیست داد و بعد هم شورای شهر تهران را دنبال کرد هرگز جلساتش تعطیل نشده است و به صورت منظم کار‌ها را دنبال کردیم و همواره جلسات هفتگی تشکیل شده است. البته افراد و احزابی در این شورا اضافه و یا کم شده اند. برخی شخصیت‌های حقیقی و یا برخی از اصناف و گروه‌ها اضافه شده اند که سیاسی هم نبودند و در هر صورت امروز که در خدمت شما هستیم با تمامی دفاتری که در استان‌ها برقرار و فعال است کار انتخابات مجلس دوازدهم از ماه‌ها قبل کلید خورده است و امروز هم سایت شورای ائتلاف آماده است و کاندیدا‌هایی را که تمایل دارند با تابلوی شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب در انتخابات شرکت کنند ثبت نام می‌کنیم و بعد پس از آبان ماه بررسی کاندیدا‌هایی که قرار است مورد حمایت شورای ائتلاف قرار بگیرند در کل کشور و در شهر‌های بزرگ و شهر‌های کوچک آغاز خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان: برخی درباره ائتلاف‌های سیاسی در انتخابات صحبت می‌کنند. احتمال ائتلاف برخی از شخصیت‌های اصولگرا را با سایر جریانات سیاسی نظیر اعتدال و اصلاحات چقدر می‌دانید؟

رسولی: آیا در ایالات متحده می‌توان گفت دموکرات‌ها با جمهوری خواهان ادغام شوند؟ گروه‌های مختلف چهارچوب مسائل خود را دنبال می‌کنند. معتقدم که این صحبت‌ها در عرصه سیاست چندان قابل پذیرش نیست؛ البته ما از حضور اصلاح طلبان فعال در انتخابات استقبال می کنیم و فکر می‌کنیم که آن‌ها هم باید مشارکت داشته باشد، اما جریان نیرو‌های انقلاب اقدامات خود را دنبال می‌کند و اصلاحات هم مسیر خود را طی خواهد کرد. در کل امیدواریم که انتخابات پرشوری داشته باشیم.

شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب با هیچکس عهد اخوت نبسته است

باشگاه خبرنگاران جوان: فرآیند بررسی نامزد‌ها جهت حضور در لیست شورای ائتلاف چه زمانی آغاز می‌شود و چه معیار‌هایی را مد نظر دارید؟  

رسولی: ما در دو سطح بررسی صلاحیت نامزد‌ها را دنبال می‌کنیم. ابتدا نمایندگان موجود که حدود هفت ماه پیش کارگروه نظارت و ارزیابی تشکیل شد و به بررسی عملکرد نمایندگان پس از سه سال فعالیت در مجلس یازدهم پرداخته است و تقریبا برای هریک از نمایندگان یک کارنامه کیفی و کمی ایجاد شده است. البته نمایندگانی که با تابلو شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب وارد مجلس شدند تا بتوانیم ارزیابی دقیقی داشته باشیم و درباره شان قضاوت کنیم که آیا عملکردشان مورد قبول بوده یا خیر؟

این ویژگی مهم شورای ائتلاف محسوب می‌شود که علیرغم اینکه خود از فردی حمایت کرده و وی را در لیست گنجانده است، اما آسیب شناسی نیز میکند و با هیچکس عهد اخوت نبسته است. اگر عملکرد فردی مورد قبول نباشد از فردی که وضعیت بهتری را خواهد داشت و از منظر سوابق کاری میتواند کارآمد‌تر باشد استفاده خواهیم کرد. از منظر دوم هم کمیته ائتلاف شورای در حال تدوین و مطالعه مدل‌های انتخاباتی برای رسیدن به لیست هست که این کار بعد از آبان ماه و بررسی کاندیدا‌ها بعد از ثبت نام در سایت شورای ائتلاف اتفاق می‌افتد و بعد انشالله زمان داریم تا به لیست کامل تهران و حمایت از لیست‌های استانی برسیم.

جبهه پایداری در جلسات شورای اتئلاف حضور ندارد

باشگاه خبرنگاران جوان: صحبت شده بود که جبهه پایداری شرطی را برای حضور در شورای ائتلاف مطرح کرده است، این موضوع تا چه میزان صحت دارد؟

رسولی: تا امروز مطلب رسمی به ما اعلام نشده است و درِ شورای ائتلاف بر روی تمام جریاناتی که مبانی انقلاب اسلامی را قبول دارند باز است تا دور یک میز بنشینند؛ هر جریانی که بدون شرط حاضر باشد دور یک میز بنشیند و اهل گفتگو باشد و سیر منطقی را طی کند در کنار ما قرار خواهد گرفت. اگر هم فردی نخواهد این مسیر را طی کند آزادی سیاسی وجود دارد و میتواند در مسیر خودش کار را دنبال کند.

باشگاه خبرنگاران جوان: تا امروز جبهه پایداری در جلسات شرکت داشته است؟

رسولی: نه جبهه پایداری در جلسات شورای اتئلاف حضور ندارد، اما هر زمان که بخواهد می‌تواند وارد جلسات شوند، اما تاکنون حضور نداشته اند.  

باشگاه خبرنگاران جوان: آیا  معیار‌ها متفاوت است؟

رسولی: ببینید در واقع ما شورای ائتلاف هستیم و یک حزب نیستیم بله ممکن است یک حزب و یا یک جبهه برای خودش چهارجوب خاصی داشته باشد. اما ما شورای ائتلاف هستیم، به این معنی که تلاش کردیم تا همه جریانات، شخصیت‌ها و گروه‌های مختلف دور یک میز بنشینند و با گفتگو به یک نتیجه قابل اجماع برسند؛ حالا اگر دوستان برای نظر جمع ارزش قائل هستند و می‌توانند به ما بپیوندند، از آن‌ها استقبال خواهیم کرد، مهم این است که چهارچوب ما را خواهند پذیرفت، اهل گفتگو و مذاکره هستند و میتوانند با سایر دوستان تفاهم داشته باشند.

فعاليتهاي انتخاباتي اصولگراها

اگر هم فردی این شیوه را نمی‌پذیرد ما ایرادی به وی وارد نخواهیم کرد و می‌تواند فعالیت سیاسی خود را آزادانه انجام دهد.کمااینکه شما در گذشته هم اگر نگاه کنید شاهد این موضوع بوده اید که در مقطعی اجماع صورت گرفته است و در مقطعی هم این موضوع ایجاد نشده است و گروه‌های مختلف خودشان وارد عمل شده اند که البته نتیجه این امر را هم شاهد بوده اند. در آخرین انتخاباتی که مربوط به شورای شهر تهران در دوسال گذشته بود شاهد بودیم که از یک جریان سه لیست منتشر شد، لیست شورای ائتلاف در انتخابات شورای شهر تهران پیروز شد و هر بیست و یک نفر وارد شورای شهر شدند و با ۳۳ اشتراک صفر توانستیم دوستانی را وارد شورای شهر تهران کنیم. دوستان دیگر هم لیست ارائه کردند، اما پیروزی حاصل نشد. در عین حال اگر کسی باز به شورای ائتلاف بپیوندد سعی میکنیم گذشته را فراموش کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان: عملکرد مجلس را چطور ارزیابی میکنید؟

رسولی: درباره عملکرد مجلس امروز نگاه‌های متفاوتی وجود دارد، اما مهم این است که ما با انصاف و اخلاق تحلیل کنیم. هیچکس منکر نقص و اشتباهات نیست به هرحال هر دیکته‌ای که نوشته می‌شود حتما غلط املایی نیز خواهد داشت. مهم این است که ما با انصاف به موضوع نگاه کنیم.

مالیات بر خانه‌های خالی اتفاق مهمی بود که در این مجلس رقم خورد

برخی از دوستان، چون کاندیدا هستند فکر می‌کنند با تخریب موضوعی میتوانند راه را برای شخص خود هموار کنند. در حالی که ما فکر میکنیم انصاف و اخلاق حکم میکند که در هنگام ارزیابی یک موضوع باید نقاط ضعف و قدرت یک موضوع در کنار هم مد نظر قرار بگیرند. در مجلس یازدهم آمار و ارقام و قوانینی به تصویب رسید که بر اساس آن شاهد قوانین بسیار خوبی درون حوزه بین الملل، سیاسی و اقتصادی هستیم. مالیات بر خانه‌های خالی اتفاق مهمی بود که در این مجلس رقم خورد. در حوزه جوانی جمعیت نیز این اتفاق افتاد. اگر قرار است ارزیابی و نظارتی صورت بگیرد باید همه مجموعه باهم مد نظر قرار بگیرد. ممکن است برخی از افراد از روی کم اطلاعی قضاوت‌هایی داشته باشند، اما دوستانی که در عرصه سیاسی هستند نباید با بی انصافی و بدون استدلال قضاوت کنند.

اگر برخی به صورت صفر و صدی تخریب مجلس یازدهم را در دستور کار دارند نفی کاندیداتوری خود را در نظر دارند

معتقدم که اگر برخی به صورت صفر و صدی تخریب مجلس یازدهم را در دستور کار خود دارند نفی شخصی خود و کاندیداتوری خود را در نظر دارند.

اگر فردی در پی نماینده شدن است راهش این نیست که مجلس فعلی را تخریب کند بلکه باید درباره کارنامه خودش و اینکه در گذشته چه اقداماتی را انجام داده صحبت کند. شما در کدام مجلس نماینده بودید و توفیقاتی که به دست آورده اید چه بوده است؟ در کدام مسند اجرایی سمت داشتید  و ناکام بوده اید، بنابراین بهتر است که ابتدا درباره عملکرد خود با مردم صحبت کنید و در عین حال نیز آسیب شناسی مجلس یازدهم را با انصاف انجام دهید.

مجلس یازدهم نمره قبولی گرفته است/  آقای کواکبیان اعلام کند که چرا در مجلس یازدهم رای نیاورده است؟

ما گمان میکنیم که مجلس یازدهم نمره قبولی گرفته است، اما حتما ایرادات و اشتباهاتی نیز داشته که امیدواریم در دوره دوازدهم با رفع اشتباهات موجود مجلس کارآمدتری را داشته باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان: یکی از ایراداتی که به مجلس یازدهم (توسط کواکبیان) گرفته شده این است که مجلس یازدهم غیرشفاف عملکرده است. برای مثال در زمینه لایحه حجاب و عفاف این امر را به صورت شفاف با مردم در میان نگذاشت. نظر شما در این باره چیست؟

رسولی: کواکبیان خودش نماینده بوده است و باید بگوید که موضوع شفافیت در مجلس دهم به چه صورت بوده است و عملکردش در مجلسی که حاضر بوده است به چه صورت بوده و چرا در مقطع بعدی رای نیاورده و مورد اقبال مردم قرار نگرفته است.  

در موضوع لایحه حجاب وعفاف نیز شما زمانی لایحه‌ای را به مسیر غیرقانونی هدایت میکنید و زمانی هم در مسیر کارشناسی این را هدایت میکنید. تشخیص نمایندگان مجلس براساس آئین نامه و قانون این بود که در کمیسیون تخصصی این لایحه پخته شود و برروی آن کار شود و بدون حاشیه تصمیمات معقول درباره آن گرفته شود. مهم این است که حتی یک درصد هم برخلاف قانون عمل نشده است. در بعد دیگر هم مهم این است که شورای نگهبان وجود دارد و ایرادات را خواهد گرفت و کسی نمیتواند برخلاف جهت قانون حرکت کند. معتقدم که قانون شفاف است؛ کلیت این لایحه هم مورد اجماع قرار گرفته و رای آورده است اگر هم ایرادی داشته باشد شورای نگهیان آن را برطرف خواهد کرد.

 اگر کسی بخواهد به شورای ائتلاف بپیوندد سعی می‌کنیم گذشته را فراموش کنیم

باشگاه خبرنگاران جوان: برنامه شورای ائتلاف برای افزایش مشارکت در انتخابات چیست؟

رسولی: برای افزایش مشارکت چند نکته وجود دارد؛ ابتدا اینکه مردم نسبت به امیدی که در پیش رو میبینند حرکت میکنند.شما نمیتوانید افزایش مشارکت سیاسی را صرفا از یک جریان سیاسی خاص توقع داشته باشید بلکه عملکرد افراد، جریانات سیاسی و سایر عوامل مختلف بر این موضوع دخالت دارند. به نسبت امیدی که برای مردم ایجاد میشود مشارکت در انتخابات ایجاد خواهد شد.

مردم اگر احساس کنند که امید به تحول و بهبود حاصل خواهد شد و ما اگر این احساس را برای مردم ایجاد کنیم در روند افزایش مشارکت مردم مفید خواهیم بود. کسانی که به تخریب می‌پردازند و نا امیدی را به جامعه منتقل میکنند دقیقا دشمنان افزایش مشارکت هستند.

تلاش میکنیم که امید و اصلاح را در انتخابات پیش رو در افرادی که انتخاب خواهند شد به نحوی جلو ببریم تا مشوقی برای افزایش مشارکت مردم باشد.

در انتخابات شورای شهر تهران از یک جریان سه لیست منتشر شد/اگر کسی بخواهد به شورای ائتلاف بپیوندد سعی میکنیم گذشته را فراموش کنیم/ آقای کواکبیان اعلام کند که چرا در مجلس یازدهم رای نیاورده است/شورای ائتلاف با سر لیستی محمدباقر قالیباف در انتخابات شرکت خواهد کرد/ اگر جریان مقابل روی کار آمد لطفا دیگر غر نزند!

 به عنوان سخنگوی شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب آمادگی دارم  با یکی از افرادی که مدعی است دولت و مجلس قبل عملکرد قابل دفاعی داشته مناظره کنم

باشگاه خبرنگاران جوان: اصلاح طلبان معتقدند که این مجلس حداقلی بوده و اکنون نیز اصولگرایان به دنبال روی کار آمدن یک مجلس حداقلی هستند.پاسخ شما چیست؟

رسولی: من یک سوال مطرح میکنم که به نظرم در پاسخ به این سوال نتیجه نهفته است. مجلس یازدهم در پی یک مجلس و یک دولت روی کار آمده است. حال سوال این است که عملکرد شما در دولت و مجلس قبل چگونه بوده است که نتیجه اش عدم میزان مشارکت مردم شده است؟

اگر معتقدید که این مجلس حداقلی بوده است تقصیر این مجلس که نبوده است این مجلس در انتخاب مردم مشخص شده است، اما شما یک عملکردی داشته اید که خروجی آن تبدیل به میزان مشارکت مردم برای انتخابات مجلس شده است. شما امید را در مردم با عملکرد خود ضعیف کرده اید.

شما در یک برنامه‌ای عملکرد مجلس دهم را مورد ارزیابی قرار دهید تا مشخص شود در این مجلس چه اتفاقی رخ داده است که خروجی آن این ادعای دوستان است. اینکه ما صورت مساله را پاک کنیم و فقط به تخریب بپردازیم از جنس همان روش‌هایی است که با یک قلدری رسانه‌ای جلو میرود و فضای مجازی به کمک این دوستان آمده که گذشته خود را پاک کنند.

من به عنوان سخنگوی شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب این آمادگی را دارم که با یکی از افرادی که مدعی است در دولت و مجلس قبل به گونه‌ای عمل کرده که قابل دفاع است مناظره کنم؛ اگر عملکردشان قابل دفاع است پس چرا مشارکت مردم اینگونه است. اصلاحات باید بتواند به این سوالات پاسخ دهد. اگر در مردم انگیزه ایجاد کردید که باید مشارکت افزایش می‌یافت بنابراین این میزان مشارکت نتیجه عملکرد همان افراد است. البته طبیعی است که دوستان به صورت سیاسی به سوالات پاسخ میدهند، اما ما خواهشمان از تمامی گروه‌ها این است که همه را به این دعوت میکنیم که با انصاف آسیب شناسی انجام دهند.

شورای ائتلاف با سر لیستی محمدباقر قالیباف در انتخابات شرکت خواهد کرد

باشگاه خبرنگاران جوان: از برنامه‌های جریان مقابل اطلاعی دارید؟

رسولی: ما خوشحالیم و امیدواریم که دوستان مشارکت کنند و استقبال میکنیم. اصلا بیایند در انتخابات شرکت کنند ما حتما مشارکت را به پیروزی خود ترجیح میدهیم. حتما تلاش میکنیم پیروز باشیم، اما از اینکه دوستان بخواهند بازی را خراب کنند استقبال نمیکنیم. معتقدیم که این افراد نیز باید در انتخابات شرکت کنند و فعال باشند. همین زمینه‌هایی که برای آن‌ها وجود دارد برای ما نیز وجود دارد و باید تلاش کنیم که گروهی که مورد اقبال مردم قرار دارد عرصه را ببرد. اما توقعمان این است که اگر هم پیروز شدند از غر زنی سیاسی دوری کنند و به جای غر زدن کار کنند و پاسخگوی عملکرد خود باشند.

برخی هستند که همیشه غر میزنند و در تمام جریان‌های سیاسی نیز وجود دارند و با غر زنی سیاسی در تلاشند تا عملکرد خود را پوشش دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان: احتمال سرلیست شدن چه کسی در شورای ائتلاف وجود دارد؟

رسولی: زمان داریم تا به بررسی‌ها بپردازیم، اما احتمالا شورای ائتلاف با سر لیستی محمدباقر قالیباف در انتخابات شرکت خواهد کرد.

اگر کسی حاضر نیست دور یک میز بنشیند چگونه میتوان با او کار جمعی کرد؟

باشگاه خبرنگاران جوان: گفته شده که احتمالا آقای باهنر با جریانات دیگر ائتلاف خواهند کرد. نظر شما چیست؟

رسولی:  وی یک شخصیت سیاسی است و ما وی را دور میز شورای ائتلاف هم داریم. من نمیتوانم این موضوع را تایید و یا تکذیب کنم، اما سیری که درباره کاندیدا‌ها داریم را طی خواهیم کرد و همه کاندیدا‌ها نیز در این فرآیند حضور دارند و این سیر را طی خواهند کرد.

ایشان نیز با توجه به گذشته‌ای که دارد با شورای ائتلاف ارتباط دارد، اما شورای ائتلاف بر اساس اسم‌ها حرکت نخواهد کرد. بلکه یک اصولی دارد و براساس نظر جمعی حرکت خواهد کرد و هرچه که جمع تصمیم بگیرد در نهایت به آن‌ها عمل خواهند کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان:  با لیست‌های دیگر نیز اشتراک خواهید داشت؟

رسولی:  در آخرین انتخاباتی که ما داشتیم در دو سال قبل با سیاست  اشتراک صفر حرکت کردیم و اگر کسی قائل به کار جمعی هست در جمع شرکت خواهد کرد و قائل به این هستیم که اگر کسی حاضر نیست دور یک میز بنشیند چگونه میتوان با او کار جمعی کرد؛ بنابراین تاکید میکنم که شورای ائتلاف آغوشش بر روی همه جریان‌هایی که مبانی انقلاب را میپذیرند و  در یک چهارچوب قانون اساسی و ولایت فقیه را قبول دارند، باز است و حتما با آن‌ها وارد مذاکره خواهد شد، اما اگر هم کسی خواست مسیر خود را طی کند ما به او اصرار نخواهیم کرد و مسیر خود را محکم ادامه خواهیم داد.

در تلاشیم تا از افراد متخصص‌تر استفاده کنیم تا کمیسیون‌های قوی تری نسبت به گذشته داشته باشیم

باشگاه خبرنگاران جوان: اگر لیست شورای ائتلاف رای بیاورد مهمترین ویژگی مجلس دوازدهم را چه چیزی تعریف میکنید؟

رسولی:  من فکر میکنم که در مجلس یازدهم یک پوست اندازی ایجاد شد. با توجه به اینکه بنده مجلس هفتم، هشتم، نهم و مجلس یازدهم را بررسی کردم این را میگویم که تعدادی نیرو‌های جوان وارد مجلس شدند البته منظورم از نیروی جوان لزوما از منظر سنی نیست بلکه به این معنی که از نظر نمایندگی در گذشته مجلس جوان‌تر شد؛ برای مجلس دوازدهم حتما آسیب شناسی خواهیم کرد و در زمینه کارآمدتر شدن در تلاشیم تا از افراد متخصص‌تر استفاده کنیم و بار تخصص را در کاندیدا‌ها افزایش دهیم تا کمیسیون‌های قوی تری نسبت به گذشته داشته باشیم.

در انتخابات شورای شهر تهران از یک جریان سه لیست منتشر شد/اگر کسی بخواهد به شورای ائتلاف بپیوندد سعی میکنیم گذشته را فراموش کنیم/ آقای کواکبیان اعلام کند که چرا در مجلس یازدهم رای نیاورده است/شورای ائتلاف با سر لیستی محمدباقر قالیباف در انتخابات شرکت خواهد کرد/ اگر جریان مقابل روی کار آمد لطفا دیگر غر نزند!

باشگاه خبرنگاران جوان: مهمترین مشکلات جامعه روز مردم ایران را چه میدانید و چه برنامه‌ای برای حل آن‌ها دارید؟

رسولی:  امروز برخی‌ها فقط وقتی میخواهند لیست را ببندند مساله معیشت و اقتصاد را مطرح میکنند و حتما هم این امر درست است. مجلس جایگاه ریل گذاری را دارد و باید کمک کند به اینکه این مسیر هموار شود. من معتقدم چیزی که برای حل مشکلات اقتصادی مهم است این است که مجلس و دولت بتوانند در عین اینکه استقلال خود را حفظ میکنند، اما در حوزه نظارتی به گونه‌ای عمل کنند که دولت به مساله اصلی که همین مساله اقتصادی است ورود جدی تری پیدا کند و فرصت این را پیدا کند که اشتباهات گذشته خود را رفع کند و اگر اقدامات مثبتی انجام شده از آن‌ها حمایت کند.

تلاش و عدم تنبلی دولت برای دوست و دشمن واضح است

معتقدم اگر ثباتی که ایجاد شده تداوم داشته باشد نتیجه‌های خوبی خواهیم دید. البته مجلس همراه دولت به معنی مجلس تابع دولت نیست بلکه مجلسی است که به دنبال حاشیه و درگیری با دولت نیست، اما در عین حال اقدامات نظارتی را انجام خواهد داد؛ معتقدم که در مجلس یازدهم این اتفاق رخ داد. یعنی در عین اینکه بیشترین کمک را به دولت کرد و در کنار دولت قرار داشت و بالاترین رای اعتماد‌ها را نیز به افراد مد نظر دولت داد، اما در عین حال اقدامات نظارتی خود را نیز انجام داد.

در همین مجلس شاهد استیضاح‌ها بودید و به وزیر فرصت داده شد و زمانی که دیدند اصلاح ناپذیر است آن وزیر کنار گذاشته شد. تقریبا ما در هر هفته دو سوال از دو وزیر داشتیم و معمولا وزرا به مجلس می‌آمدند و تعامل خوبی با مجلس داشتند و به سوالات نمایندگان نیز پاسخ می‌دادند. معتقدم که در یک سیر منطقی این کار جلو رفت. در مجلس آتی به نظرم در عین حالی که باید تعامل دولت با مجلس بیشتر شود، اما حوزه نظارت و کارشناسی نیز باید تقویت شود. این کمک میکند که در حوزه اقتصادی مجلس به کمک دولت بیاید.

امروز مساله هنر، سینما، تئاتر و فرهنگ هم نیازمند دقت است و احتیاج داریم که در مجلس آینده کمیسیون فرهنگی قوی تری را شاهد باشیم و افراد متخصصی در آن قرار بگیرند تا این توجه را جدی‌تر برقرار کنند؛ بنابراین مسائل دیگر نیز باید دنبال شود. تصور ما این است که افراد متخصصی ثبت نام کرده اند و میشود از این ظرفیت استفاده کرد و کمیسیون‌های تخصصی مجلس را قوی‌تر کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان: به نظر شما دولت آقای رئیسی چقدر از انتظارات مردم را برآورده کرده و نقطه ضعف و قدرت این دولت را چه دیده اید؟

رسولی:  آنچه که برای همه چه دوست و چه افرادی که زاویه سیاسی با این دولت دارند مورد کتمان نیست تلاش و عدم تنبلی است. یعنی شما با دولتی مواجه نیستید که تا ۱۰ صبح بخوابد و یا اهل تنبلی باشد این مهمترین عاملی است که مشهود است. از سفر‌ها و پیگیری مصوبات واضح است که این اقدام در حال جلو رفتن است.

قائل به این نیستیم که مدام بگوییم «دولت قبل،دولت قبل»!

اما باید بپذیریم که در دولت هم مانند مجلس پوست اندازی صورت گرفته است و با نیرو‌هایی مواجه بودیم که نسبت به گذشته تغییرات جدی صورت گرفته است. برای اینکه این تغییرات به نتیجه برسد نیاز به زمان داریم و این ثباتی که امروز دولت توانسته ایجاد کند و تا حدی بازار را کنترل کند اگر تداوم داشته باشد میتواند به دولت رئیسی کمک کند. مجلس دوزادهم هم میتواند کمک کننده باشد و نتیجه اش این باشد که خروجی کار دولت مورد قبول مردم قرار بگیرد و یک هوای تازه‌ای به کشور وارد شود. شاهد تخریب‌هایی مقابل دولت آقای رئیسی در حوزه بین المل هستیم اما توفیقات آقای رئیسی داخل این حوزه کم نبوده است. نقاط ضعفی هم در برخی از حوزه‌ها وجود دارد که در زمان خود میتوان به آن‌ها پرداخت و آسیب شناسی کرد. اما همانطور که گفتم در هنگام ارزیابی باید نیمه پر وخالی لیوان را باهم ببینیم و با انصاف ارزیابی کنیم.

افرادی که دست به تخریب میزنند باید بپذیرند که نمیتوان گذشته را نادیده گرفت؛ اگرچه ما قائل به این نیستیم که مدام بگوییم دولت قبل، در هر حال مهم این است که نگاه رو به آینده داشت و برای آینده برنامه ریزی کرد و با تغییر و تحول و با امیدی که به مردم و جامعه تزریق میشود این حس ایجاد شود که این تحول امکان پذیر است. گمان من این است که برای بهتر شدن این روند باید این سرعت را بیشتر کرد. امیدوارم با آمدن یک مجلس تازه نفس بتوان سرعت تغییرات ایجاد شده در دولت را بیشتر کرد.

برجام یا برجام‌هایی که وجود دارد اگر منجر به تحول در شرایط مردم شود مورد حمایت شورای ائتلاف خواهد بود

باشگاه خبرنگاران جوان:  موضع شورای ائتلاف در قبال برجام چیست؟

رسولی: ما در شورای ائتلاف کارگروه‌های مختلفی داریم؛ در بیانیه‌های مختلف مواضع خود را شرح دادیم. برجام یا برجام‌هایی که وجود دارد اگر منجر به تغییر و تحول در شرایط مردم شود با حفظ موازین مورد حمایت شورای ائتلاف خواهد بود.

شورای ائتلاف  یک نیروی مردمی است، ما امروز در شورای ائتلاف از نیرو‌های جهادی هم نماینده داریم و علیرغم آنچه که گمان میشود این تشکیلات سیاسی است، اما از اصناف هم نماینده داریم، زیرا میخواهیم یک برآیند از جامعه باشیم. زمانی که برآیند جامعه هستیم بنابراین باید مطالبه مان نیز تغییر و تحولات به نفع مردم باشد.

گمان میکنیم با اعتمادی که به دولت آقای رئیسی وجود دارد و نظارتی که مجلس دارد هر اتفاق برجام گونه‌ای اتفاق بیافتد، اما مصالح نظام رعایت بشود شورای ائتلاف از آن حمایت خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان: درباره همایش اخیر شورای ائتلاف توضیح میدهید؟

رسولی: جریان‌های مختلفی در شورای ائتلاف حضور دارند و اجتماع و همایش‌هایی هم برگزار میشود. سوال ما از دوستانی که میخواهند حاشیه سازی کنند این است که ما چگونه میتوانیم شور انتخاباتی ایجاد کنیم؟ چرا برخی به دنبال اختلاف افکنی هستند در حالی که در این همایش سلایق مختلف حضور دارند. این پیام وحدت و دوستی دارد و اینکه ما گمان میکنیم حل مشکلات مردم با اختلاف افکنی امکان پذیر نیست. مردم به دنبال اختلاف گروه‌ها نیستند و می‌خواهند مشکلاتشان حل شود.

مشکلات هم اینگونه حل میشود که ما در کنار هم قرار بگیریم و کار کشور جلو رود. خیلی هم خوب است که همایشی برگزار شده و از همه هم دعوت شده است. افرادی که به دنبال حاشیه سازی هستند باید به این سوال جواب دهند که خودشان چه میکنند؟ اگر قرار باشد همایشی برگزار کنید چند نفر را دعوت خواهید کرد. اگر توانستید همایشی ایجاد کنید و به مشارکت کمک کنید ما هم حمایت میکنیم.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۲ ۲۱ آبان ۱۴۰۲
ملاک انتخاب باید درستکار و پاکدستی همراه با توجه بسیار زیاد به سازندگی کشور باشد تا در نهایت باعث افزایش اشتغال و کاهش فقر شود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۱ ۲۱ آبان ۱۴۰۲
در گام دوم انقلاب باید بصیرت بیشتر و انتخاب دقیق تری داشته باشیم
افق انقلاب شفاف هست لیکن مگس صفتانی ایجاد مزاحمت میکنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۰ ۲۱ آبان ۱۴۰۲
قالیباف دولتی مجلس،دولتی نمایندگان دولتی
Iran (Islamic Republic of)
حسن
۱۲:۵۱ ۲۱ آبان ۱۴۰۲
به گرو ها و جناح ها رای نمی دهیم فقط به جوانان با سواد و مستقل و اولین دوره باشن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۲ ۲۱ آبان ۱۴۰۲
جناب قالیباف که معتقد بودند ایرانی ها باید کالای ایرانی مصرف کنند ، طبق چه منطقی خانمش و دخترش رفتند ترکیه سیسمونی خارجی بیاورند ؟!!!!!!
وقتی بورس تو این ۳_۴سال سقوط کرد و رانت ، دستکاری و دزدی در بورس بی داد میکنه ، آیا جناب قالیباف حتی یک جلسه ای برگزار کرد و از رئیس سازمان بورس در مورد ناکارآمدی خودش توضیح بخواهد ؟!!!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۱ ۲۱ آبان ۱۴۰۲
احست گل گفتی هموطن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۸ ۲۱ آبان ۱۴۰۲
هر موقع که ایران به سوی تثبیت قیمت وآرامش نسبی اقتصادی واجتماعی گام برداشته و نزدیک به موفقیت میشود یک مُشت حیران سنگ انداز اصلاح و اصلاح طلبانی که لباس اصول گرا پوشیده اند با حاشیه سازی میخواهند مانع رشد بشوند این غربزده ها نشان دادند که میخواهند نظام ارباب رعیتی آمریکایی را پیاده و مردم را سرکوب و سرمایه دار را ارباب کنند بهترین زمان همین زمان است که مجلس و دولت و نظام و قوا همه برای بر طرف کردن نابسامانی کشور کوشا میباشند امیدواریم که این حرکت ادامه پیدا کند و توی دهن حاشیه سازان و دلالان بزنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۸ ۲۱ آبان ۱۴۰۲
میگم یه بار انتخابات شد از کسایی که زیر خبرهای سیاسی اقتصادی نظر میدن این کارو انجام بدیم اون کارو انجام ندین در حال نظر دادن کارشناسی و تخصصی هستن بگیرین ببرین بگین حالا نظریه هاتو عملی کن ببینیم اونا چه گلی میخوان به سرمون بزنن :)))
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۲ ۲۱ آبان ۱۴۰۲
آقای قالیباف حتما هم باید باشند نه اینکه این چند سال در خدمت نظام بودند برای ملت هم خیییییلی مفید عمل کردند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۱ ۲۱ آبان ۱۴۰۲
واقعا اینو جدی میگی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۴ ۲۱ آبان ۱۴۰۲
نه جدی نمی‌گویم طعنه ای بیش نبود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۰ ۲۱ آبان ۱۴۰۲
فقط فقط فکر خودشون وسلاکم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۳ ۲۱ آبان ۱۴۰۲
اقای قالیباف قولهای که در مورد بازنشسته ها دادی یادمانه هنوز دیر نشده قبل انتخابات حقوق بازنشسته ها اضافه کن وعده پنح سال دیگه نده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۲ ۲۱ آبان ۱۴۰۲
با این وضعیت و بی مسئولیتی نمایندگان فعلی کسی در انتخابات شرکت نمی کنه
Iran (Islamic Republic of)
کارمند ساده
۱۱:۱۶ ۲۱ آبان ۱۴۰۲
افراط و تفریط و اتوبوسی عوض شدن مدیریت و مدیران داخلی بزرگترین آسیب این روزها و نزدیک به 50 سال اخیر انقلاب اسلامی ایران است که باید در هر سه قوه هر چه سریعتر جهت گنده زدایی و از بین بردن این آسیب شناختی کار فوری شود و امثال این آقا که اینچنین عصبانی هستند دست به تحلیل و ... می زنند ، فکر می کنند عمر نوح دارند ؛ آقا جوانان با شرف و بصیرت و تحصیل کرده و با تجربه بسیار زیاد است ؛ ما دیگر جاسوس با مهر پیشانی برای انگلستان نمی خواهیم که اعدام شوند ؛ کنار بکشید و توبه کنید.....
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۰:۴۶ ۲۱ آبان ۱۴۰۲
سر لیستتان را عوض کنید شاید بهتر باشد . چه بهبودی در وضعیت معیشت مردم ما دیده ایم . جزءتورم و گرانی .
آخرین اخبار