سرپرست مدیریت شیلات استان کرمانشاه با اشاره به آغاز صید ماهیان گرمابی در استان، گفت : پیش بینی می شود امسال میزان تولید ماهیان گرمابی در استان به حدود شش هزار تن برسد.

سهراب صحرایی سرپرست مدیریت شیلات استان کرمانشاه با پیش بینی افزایش تولید ماهیان گرمابی در استان، گفت : در حالی که سال گذشته حدود ۵۵۰۰ تن انواع ماهیان گرمابی در استان کرمانشاه تولید شد، امسال پیش‌بینی می‌شود تولید ماهیان گرمابی در استان به قریب شش هزار تن برسد.

صحرایی با بیان اینکه ۹۵ درصد ماهیان گرمابی تولیدی در استان در مزارع مجتمع پرورش ماهی شهدای شهرستان قصرشیرین تولید می‌شود، گفت: در دیگر شهرستان‌ها هم استخر‌های منفرد پرورش ماهی گرمابی به تعداد محدود فعال است.

سرپرست مدیریت شیلات استان کرمانشاه افزود: چهار نوع ماهی گرمابی شامل کپورمعمولی، کپور علف خوار (آمور)، فیتوفاگ و بیگ هد (سرگنده) در استان کرمانشاه تولید می‌شود.

 صحرایی یادآور شد: استان کرمانشاه رتبه اول تولید ماهیان گرمابی را در بین استان‌های غیرساحلی کشور دارد.

صحرایی گفت: برداشت ماهیان گرمابی در استان کرمانشاه تا دی ماه ادامه می‌یابد .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.