محمد حاجی نایب مدیرعامل کارخانه سیمان خاش گفت: ۱۵۰ بسته آموزشی و ۵۰۰ بسته بهداشتی میان نیازمندان خاش توزیع شده و امیدواریم در آینده خدمات وسیع و گستردهتری را داشته باشیم.
وی عنوان کرد: در مدرسه ابتدایی شهید مراد میر بلوچ روستای حسینآباد که همجوار کارخانه بوده و سالانه کمک به دانشآموزان این مدرسه از سوی شرکت سیمان خاش صورتگرفته، نیز ۴۰ بسته آموزشی و بهداشتی توزیع شد و برای رنگآمیزی و زیباسازی و رفع مشکل برق آن قول مساعدت دادیم که بهزودی انجام میشود.
مدیرعامل کارخانه سیمان خاش در دیدار با رئیس شورای شهر، شهردار و مدیران ادارات کار، تعاون و رفاه اجتماعی و صنعت و معدن و تجارت خاش اظهار کرد: برای کاهشدادن بدهیهای خود، تولید کارخانه را بالا بردهایم و هم اینک سه هزار تن تا سه هزار و ۵۰۰ تن تولید روزانه سیمان داریم.
وی افزود: تولید پزولان باکیفیت بالا را در این واحد تولیدی و صنعتی داریم و تلاش داریم در آینده از انرژی خورشیدی نیز بهره ببریم.
حاجی نایب بیان کرد: هزینههای حملونقل بسیار گزاف بوده و در این موضوع دغدغه جدی داریم، ولی در همین راستا حدود ۳۰۰ کامیون وارد چرخه حملونقل شده و شاید افزون بر سه هزار نفر از این بابت نفع میبرند.
وی تصریح کرد: هم اکنون ۴۰۰ نیروی فعال در کارخانه فعالیت داشته و مشغول به کار هستند و سالانه از محل سودهای دریافتی نیز حقوق بازنشستگان و ... را هم از طریق این موضوع و منابع دیگر پرداخت میکنیم.
رئیس شورای اسلامی شهر خاش نیز گفت: انتظار ما از مدیرعامل و هیئتمدیره کارخانه سیمان خاش و مقامات برجسته شرکتهای هلدینگ و شستا این است که از محل تولیدات و فروش و سودهای کارخانه سیمان سهمی را برای مردم خاش پیشبینی کنند، تا مردم خاش از منافع شرکت سیمان بهره ببرند و سهم مردم خاش قرارگرفتن در کرد و غبار کارخانه و خرابشدن آسفالت خیابانها و معابر از سوی کامیونها و تریلیهای حامل بار سیمان نباشد.
اسحاق جمال زهی با اشاره به اینکه کارخانه سیمان خاش روزانه بیش از ۲۱ میلیارد ریال درآمد از محل تولیدات سیمان و درآمدهای دیگری نیز دارد، اذعان کرد: مساعدت در ساخت و تکمیل پلها، احداث میدان شهدای کارخانه سیمان و احداث جاده که ویژه تردد خودروهای سنگین حامل سیمان بوده، کمترین انتظار از مسئولان شرکت سیمان خاش است.