مجتبی غیبپرور در گردهمایی رابطین قرآنی - کانون خدمت قرآن خادمیاران استان فارس که در حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) برگزار شد، گفت: کانون خدمت قرآن استان فارس یکی از فعالترین کانونهای تخصصی قرآنی کشور است که در بخشهای آموزش، تواشیح، جلسات سنتی، تلاوتهای مجلسی، طرح ملی من «قرآن را دوست دارم» و مشارکتهای عمومی که مصادیق کانون خدمت قرآن هست فعال است.
مدیر کانون قرآن نمایندگی آستان رضوی استان فارس از فعالیت ۵۰۰ خادمیار قرآنی در ۱۶۰۰ موضوع مختلف در استان خبر داد و افزود: بعد از شش سال توانستیم رابطین شهرستانها و منتخبین شیراز را در این گردهمایی دعوت کردیم و در آن مشکلات سامانه و سازوکار خدمت قرآنی آستان قدس و دیگر مسائل چالش برانگیزی که وجود داشت مطرح و مورد بحث قرار گرفت و پاسخ داده شد.
او تصریح کرد: تاکنون ۱۱هزار نوآموز در مهد الرضا ذیل نمایندگی آستان قدس رضوی تحصیل کردهاند و هماکنون نیز ۳ هزار نونهال و کودک در این مراکز مشغول به آموزشهای پیشدبستانی همراه با آموزشهای قرآنی هستند.
غیبپرور با بیان اینکه ۱۶۰۰مربی مخصوص مهدالرضا در استان فارس آموزش دیدهاندن که ۱۶۰نفر از آنها فعال هستند، گفت: علاوه بر اینها تعداد زیادی جلسات سنتی قرآن را در استان شناسایی کردیم و پرچمهای متبرک رضوی به آنها اهدا کردیم.
او، فعالیت مراسم چهارشنبه شبهای قرآنی رضوی را از دیگر فعالیتهای این کانونها عنوان کرد و گفت: حدود ۸۵ چهارشنبه شبهای رضوی در شیراز برگزار شده است که هر کدام به یاد یک یا چند شهید برگزار شدند.
مدیر کانون قرآن نمایندگی آستان قدس رضوی استان فارس با بیان اینکه در سال گذشته در نمایشگاه ایران و خدمت مشهد رتبه اول کشور را کسب کردیم، گفت: همچنین در جشنواره خدمت رضوی دو طرح برگزیده از ۷ طرح کشور متعلق به استان فارس بود.
غیبپرور در ادامه برخی دغدغهها و انتظارات این کانون را بیان کرد و افزود: خدمت خادمیاران افتخاری است لذا حمایتی نبوده و مشکلات مالی برای ادامه فعالیت این کانون وجود دارد. اگر امکانی فراهم شود که آستان قدس یا سازمانهای مربوطه در سطح استان بتوانند حداقل در حد اهدای پرچم و قرآن و رحل به مساجد و مدارس، حسینیهها و جلسات سنتی حمایت کنند، کار ارزشمندی انجام شده است.
مدیر کانون قرآن نمایندگی آستان قدس رضوی استان فارس در پایان گفت: در استان فارس با بیان اینکه دغدغه و شعار قرآنی وجود دارد، اما حمایت از جلسات قرآنی دیده نمیشود.