شلغم ازجمله سبزیجات بسیار پر خاصیتی است که سرشار از انواع ویتامینها و مواد معدنی شامل کربوهیدرات، پروتئین، فیبر، فولات، فسفر، کلسیم و مقادیری از ویتامین c است و برای درمان سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است و به صورت پخته یا خام مصرف میشود.
خوردن شلغم به تنهایی بسیار خاصیت دارد و به خصوص برای سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است. پختن شغلم نیاز به رعایت نکات خاصی دارد، وگرنه مزه آب میگیرد و قابل خوردن نیست. مثلا بعضیها شلغم را داخل یک قابلمه پر از آب میاندازند و روی حرارت میگذارند تا بپزد. اما با روشی که ما در اینجا میخواهیم به شما آموزش بدهیم، میتوانید شلغم خوشمزه و مقوی بپزید که هم طعم خوبی دارد و هم خاصیتش بیشتر میشود. هنگام خرید شلغم توجه داشته باشید که شلغمهای ریز و سفت را انتخاب کنید. شلغم درشت یا شلغمی که نرم باشد، مناسب نیست. اگر دوست دارید شلغم خوشمزه بپزید، درا دامه این مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم
شلغم: به میزان لازم
آب: به میزان لازم
طرز تهیه
برای پختن شلغم اول باید شلغمها را خوب بشویید و سر و ته آن را با چاقو ببرید. حالا چند کیسه فریزر تمیز بردارید و داخل هر کیسه سه عدد شلغم بگذارید و در کیسه را خوب گره بزنید. یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و آن را تا نیمه از آب پر کنید. حالا کیسههای شلغم را داخل قابلمه بگذارید و درب قابلمه را ببندید. قابلمه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا آب جوش بیاید؛ سپس حرارت را کم کنید و اجازه بدهید شلغمها حدود یک ساعت با حرارت کم بجوشد تا بپزد. در آخر کیسههای شلغم را از قابلمه خارج کنید و در آن را باز کنید و شلغمها را بیرون بیاورید. میبینید که شلغم حسابی پخته و له شده است. با این روش شلغم بسیار خوشمزه میشود. آبی که داخل کیسهها جمع شده است نیز برای سرماخوردگی و گلودرد بسیار مفید است، پس آن را دور نریزید.
منبع: فرارو
بهترین روش بخار پز کردن هست
یه ظرف را پر از آب کنید بعد یه ظرف مشبک روی ظرف پر از آب بزارید شلغم رو توی ظرف مشبک بزارید و بعد درب ظرف رو بزارید آب بخار میشه و میرسه به شلغم ها و با بخار میپزه اصلا از پلاستیک استفاده نکنید مواد شیمیایی پلاستیک جذب شلغم میشه و مضر هست
بوش رو تحمل کنیم بهتره تا ناسالمش کنیم