محمد محسن قاسمی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان کرمان گفت: مقدار ۱۰۰۰ تن کود اوره از مبدا پتروشیمی شیراز در آبان ماه سال جاری تخصیص شده که از مقدار کود مذکور ۱۵۰ تن، در انبار مرکزی تا پانزدهم آبان ماه تخلیه شده است.
وی بیان کرد: توزیع کود طبق سهمیه بندی سازمان جهاد کشاورزی استان و بر اساس سامانه پهنه بندی و با صدور حواله الکترونیکی در اختیار کشاورزان قرار میگیرد.
قاسمی اشاره کرد: برای سهولت دسترسی بودن کود کارگزاران طوری انتخاب شده اند که کشاورزان با نزدیکترین فاصله بتوانند کود مورد نیاز خود را تامین کند.
وی تصریح کرد: یکی از مهمترین دغدغه شرکت خدمات حمایتی کشاورزی تامین مناسب و تحویل به موقع کود کشاورزان است.
قاسمی گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان مهرماه مقدار ۶۱۰ تن، کود یارانهای بین کشاورزان شهرستان بم از طریق شبکه کارگزاری توزیع شده که نسبت به سال گذشته ۱۰۲ درصد افزایش داشته است.
وی بیان کرد: کودهای مورد نیاز برای کشتهای پاییزه در استان ذخیره سازی شده که با درخواست مدیریتهای جهاد کشاورزی از طریق شبکه بزرگ کارگزاری به کشاورز تحویل میشود.
قاسمی بیان کرد: از ابتدای سال زراعی (۱۴۰۱-۱۴۰۲) مقدار ۵ هزارو ۵۸۵ تن، انواع کود (ازته، فسفاته و پتاسه) به صورت یارانهای تا پایان سال زراعی مذکور، در شهرستان بردسیر برای محصولات زراعی و باغی استفاده شده است.
قاسمی افزود: برای کشتهای پاییزه سطح زیر کشت زراعی جاری باید از طریق کارشناسان ذیربط مرکز خدمات تحت پوشش در سامانه پهنه بند ثبت تا امکان صدور حواله الکترونیک برای تحویل کود از کارگزاران این شرکت محیا شود.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان کرمان ادامه داد: بیش از ۱۴۸ تن، کود نیترات آمونیوم مخلوط با سولفات آمونیوم تا پایان مهرماه در انبارهای سازمانی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان کرمان ذخیره سازی شده است.
قاسمی درباره کیفیت کودها یارانهای تاکید کرد: کودهای تدارک شده از سوی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی با کیفیت بالا و دارای استاندارد لازم هستند.
وی اشاره کرد: کشاورزانی که موفق به تامین کودهای کشاورزی مورد نیاز خود نشده اند میتوانند با تماس یا مراجعه به مرکز خدمات کشاورزی منطقه خود از مقدار سهمیه کود بر اساس کشت و نوع محصول اطلاع حاصل و با درخواست صدور حواله الکترونیک از مراکز خدمات، به نزدیکترین کارگزار جهت دریافت کود مورد نیاز خود اقدام کنند.