حیدری مدیر پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کرمانشاه با بیان اینکه برای کاهش سطح خشونت در جامعه باید کارهای بلندمدت و رسانهای انجام شود، گفت : پارسال حدود پنج هزار طلاق در کرمانشاه داشته ایم که بیش از ۴۲ درصد از آنها یعنی نزدیک به دو هزار طلاق تنها به دلیل نداشتن مهارتهای ارتباطی بین زن و شوهر و انجام توهین، بدزبانی و کتک کاری رخ داده است.
این مسئول قضایی اضافه کرد: هرچند آموزش مهارتهای زندگی به افراد جامعه باید از همان دوران کودکی شروع شود، اما ما به عنوان دستگاه قضایی به منظور کاهش معضل طلاق در جامعه با همکاری بهزیستی، سامانهای را با عنوان "تصمیم" راه اندازی کرده ایم تا در آن زوجین قبل از اینکه برای طلاق اقدام کنند، مشاورههای لازم را ببیند که طی بررسیهای صورت گرفته حدود ۲۰ درصد از زوجین از طریق همین مشاورهها سازش کرده و به زندگی خود باز میگردند.
مدیر پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کرمانشاه با تاکید براینکه یکی از راههای کاهش سطح خشونت در جامعه گفتگو است، خاطرنشان کرد: متاسفانه فرزندان ما نه در خانواده و نه در سیستم آموزشی، چگونگی گفتگو و حرف زدن را نیاموخته اند. گفتگو باعث ایجاد انس و الفت و فهم مشترک بین افراد جامعه میشود .
بهترین مردمان جهان کرمانشاهیها هستن
هنوز ندیدم به مردانگی این جماعت
من خودم ایلامی هستم
ولی کرمانشاه هم مهماندوست هستن هم خونگرم
متاسفانه هیچ چیز جامعه ی ما اصولی نیست ما اول باید طرفدار حقوق انسان ها و بشر باشیم نه اینکه هروقت حقی از ما ضایع گردید یا ظلمی نسبت به مارو ا گردید آن وقت از حقوق انسان دفاع کنیم حقوق بشر یعنی اینکه من از حقوق اقلیت های جامعه هم دفاع نمایم هر چند که خودم اقلیت مور د نظر نباشم.
به دردت نمیخوره به طور شایسته طلاقش بده.
دختر بزرگ کنی با زحمت بفرستی کنیزی بعد بزننش.