بنابر اعلام دبیرخانه این جشنواره علمی، این دوره از جشنواره در دو بخش مسابقهای «طراحان کسب و کار» و «فن آفرینی و تجاری سازی فن آفرینی (نوپا و رشد یافته)» برگزار خواهد شد.
بر این اساس در بخش طراحان کسب و کار، شرکت کنندگان باید یک تیم با ماهیت حقوقی داشته و علاوه بر ارائه امکانسنجی دقیق و کامل طرح، حداقل نمونه محصول یا MVP ارائه داده باشند.
در بخش فن آفرینی و تجاریسازی فن آفرینی نیز لازم است شرکت کنندگان شخصیت حقوقی ثبت شده با حداقل ۵۱ درصد از سهام متعلق به بخش خصوصی داشته و تولید و تجاری سازی محصول مبتنی بر فناوری را آغاز کرده باشند.
علاقهمندان، میتوانند تا ۱۵ دی ماه با مراجعه به سامانه اینترنتی هجدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی به نشانی www.shtf.ir برای شرکت در این رویداد ثبت نام کنند.
پس از بررسی طرحهای ثبت نام شده، فرآیند داوری آغاز و به منتخبان هر بخش برای تکمیل مستندات لازم یا شرکت در رویدادهای داوری اطلاع داده خواهد شد.
این جشنواره ۲۶ و ۲۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در اصفهان برگزار خواهد شد.
جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی به عنوان یکی از جشنوارههای معتبر وزارت علوم، هر ساله با هدف تشویق به فرهنگ کارآفرینی و امیدآفرینی برای فناوران و فنآفرینان با حمایت «وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» و «معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری» برگزار میشود.