بسیاری از عالمان دینی و دانشمندان حق شناس عالم بر ضرورت دفاع از انسانهای مظلوم و لزوم ایستادگی و دشمنی با گروه باطل و ظالم تأکید کردهاند. در این راستا سخنان گهربار آیتالله محمدتقی بهجت (ره) در زمینه سیاست خارجی و مبارزه با ظالمان دنیا، دارای نکات و آموزههای مهمی است که توجه به آنها میتواند درسی برای زندگی ما باشد.
خبرگزاری تسنیم با توجه به جنایات بزرگ رژیم صهیونیستی و حامیان او در سرزمین غزه، به مرور بخشی از سخنان ارزشمند عبد صالح خدا و دانشمند دینی، آیت الله بهجت (ره)، پرداخته است تا مسئولیت مردم مسلمان و آزادهخو در چنین شرایطی مورد تبیین قرار بگیرد.
این مطالب، گزیدهای از سخنان آن عالم وارسته است که به همت دفتر معظم له در کتاب «در محضر بهجت» چاپ و منتشر شده است.
نسبت به مؤمنان بیتفاوت نباشیم
اگر دعاهای مقرون (همراه) به اشک داشتیم، پیش میبردیم، و اگر میمردیم و شهید میشدیم، مقصود حاصل میشد. الآن برادران و خواهران مذهبی و دینی ما در فشار و ناراحتی به سر میبرند و ما اینگونه راحت و بیتفاوت نشستهایم.
پس اگر روزی ما در فشار و ناراحتی به سر بریم و آنها راحت باشند عیبی ندارد. درحالیکه جامعه توحیدی باید طوری باشد که اگر جایی از آن آسیب دید، جاهای دیگر بیتفاوت نباشند.
چهره حقیقی آمریکا و متحدانش در بیان آیتالله بهجت (ره)
آیا اوضاع اینها (آمریکا و متحدانش) نشان نمیدهد که بهایمند (مثل حیوانات هستند)؟! وگرنه [آیا]انسان چنین کاری میکند؟
بنابراین، ما نباید تابع آنها باشیم و نباید بر اساس خواسته آنها عمل کنیم، و نباید آنها را دوست داشته باشیم و نباید با آنها همپیمان شویم.
مگر همین آمریکا نبود که با داخله خود جنگید؟ ولی ما در مدح و ثنای اینها زیارتنامه درست میکنیم که به کرهی ماه رفتهاند، فرشتهاند و…!
ایکاش میفهمیدیم که گرگها بر ما هجوم آوردهاند و دارند ما را میخورند. ما باید به کفار سوءظن داشته باشیم و با آنها محب و دوست نباشیم و از حقشان بترسیم، چه برسد به باطلشان؛ زیرا آنان حق را تور و وسیله صید و شکار ما قرار میدهند.
دعا برای رفع ابتلائات مسلمانها
امروز هر کس نماز بخواند و برای رفع ابتلائات مسلمانها بعد از نماز دعا نکند، معلوم میشود برای رفاه حال دنیای خود هم قاصر بلکه مقصر است، در امر آخرت که هیچ.
«مَنْ أَصْبَحَ وَ لا یَهْتَمُّ بِأُمُورِ الْمُسْلِمِینَ، فَلَیسَ بِمُسْلمٍ؛ هر کس صبح کند و به امور مسلمانان اهتمام نورزد، مسلمان نیست». [اصول کافی، ج ۲، ص ۱۶۳]از خدا بخواهیم که هر فرد مسلمان و هر کس که به حکم مسلمان است، و یا از اَعقاب (نسل) او شخص مسلمان پیدا میشود، از بلاها و گرفتاریها در امان باشد.
تلاش دشمن برای جنگ انداختن بین مسلمانان
برای کفار خیلی سخت است که یکی از آنها به طور مستقیم و رودررو با ما بجنگد؛ لذا تا جایی که امکان دارد و جان دارند، پول خرج میکنند که ما مسلمانها را اغوا کنند و به جان هم بیندازند. ولی ما هم چنان غافل هستیم و توجه نمیکنیم که [باید]همدیگر را به حق راضی کنیم.
منبع: تسنیم