استاندار خوزستان گفت: ساخت ۲ کمپ ماده ۱۶ در دزفول و ماهشهر و به عبارتی در شمال و جنوب استان دنبال شود.

حسینی محراب استاندار خوزستان گفت: طبق آمار تعداد ۲ هزار معتاد متجاهر در سطح استان داریم که از سوی خانواده‌های خود طرد شده یا از سایر استان‌ها به خوزستان آمده اند و به دلیل مشکلات مالی در معابر عمومی و به شکل بدون سرپناه حضور دارند.

او می‌گوید: سازمان‌های بهزیستی و زندان‌ها یک سری امکانات در این زمینه دارند. نیروی انتظامی نیز این افراد را پس از شناسایی در اختیار کمپ‌های ترک اعتیاد قرار می‌دهد.

او ادامه داد: ما دو نوع کمپ داریم یکی کمپ ماده ۱۵ که توسط بخش خصوصی با مجوز سازمان بهزیستی اداره میشود و دسته دیگر کمپ‌های ماده ۱۶ هستند که توسط سازمان زندان‌ها یا نهاد‌های دولت اداره میشوند؛ ما در خوزستان ۲ کمپ ماده ۱۶ داریم، یکی کمپ الحدید که در مسیر اهواز اندیمشک قرار دارد و دیگری کمپ شهید فرجوانی که در مسیر حمیدیه واقع شده است.

حسینی محراب بیان کرد: تعدادی از معتادین متجاهر به این دو مرکز منتقل شده‌اند و در این کمپ‌ها به طور کامل درمان می‌شوند؛ همچنین در کمپ شهید فرجوانی به این افراد شغل آموزش داده میشود، اما در کمپ الحدید به دلیل تعداد زیاد افراد هنوز امکانات آموزش شغل‌های فنی در آنجا تدارک دیده نشده است، اما در زمینه برخی مشاغل از جمله خیاطی اقداماتی در آن مرکز در حال انجام است.

این مقام مسئول ادامه داد: توقع و خواسته ما از خانواده‌ها این است که در مراقبت از فرزندان و آموزش به آن‌ها اهتمام داشته باشند. مصرف سیگار مرحله اولیه در سوق داده شدن افراد به بلای خانمان سوز اعتیاد است و والدین به دلیل تاثیرگذاری خود در زمینه آموزش در این خصوص توجه ویژه داشته باشند.

حسینی محراب گفت: برای بازگشت معتادان به زندگی، خانواده‌ها آن‌ها را پس از گذراندن دوره ترک اعتیاد با آغوش باز بپذیرند و با محبت از آن‌ها استقبال نموده و تلاش کنند آسیب‌های روحی وارد شده در دوران اعتیاد به این افراد را جبران نمایند.

استاندار خوزستان ادامه داد: در برخی از استان‌های کشور واحد‌های تولیدی و حتی کارخانجاتی توسط بخش خصوصی با هدف حمایت از اشتغال افرادی که ترک اعتیاد کرده‌اند راه اندازی شده است و با کمک خیرین می‌توان کار‌های خوبی برای این افراد انجام داد و نمونه‌های این دست اقدامات نیکوکاران را در ساخت مدارس و درمانگاه‌ها شاهد بوده ایم. تاکید ما بازگشت این افراد به جامعه و آموزش فنی و حرفه‌ای به آنهاست تا از تبعات اعتیاد پیشگیری نموده و جامعه‌ای سالم‌تر داشته باشیم.

رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خوزستان ادامه داد: در خصوص کمپ‌های غیرمجاز نیز بحث‌هایی مطرح شد. طبعاً ما با این مراکز مخالف هستیم و باید بسته و تعطیل شوند و فاجعه‌ای که اخیراً در شهرستان لنگرود رخ داد نشان داد که کمپ‌های غیراستاندارد در معرض خطرات جدی هستند.

حسینی محراب گفت: نیروی انتظامی با حمایت دستگاه قضایی کمپ‌های غیرمجاز را جمع‌آوری خواهد کرد و افرادی که در این مراکز هستند به کمپ‌های جایگزین خواهند رفت.

استاندار خوزستان ادامه داد: حتماً در اداره کمپ‌ها بایست استانداردها و ضوابط ابلاغی از سوی بهزسیتی رعایت شود و ما نظارت در این زمینه را به صورت جدی ادامه خواهیم داد تا جلوی بروز سوانح گرفته شود.

او می‌گوید: با توجه به آب و هوای مناسب خوزستان در فصل پاییز، زمستان و دو ماه ابتدایی بهار گردشگران و مهمانان زیادی به استان سفر میکنند و امیدواریم با ایجاد این کمپ‌ها هر مسافری که وارد استان میشود در صورتی که جزو معتادین متجاهر باشد به مراکز ترک اعتیاد تحویل شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار